P.C ana dili deyisdirme [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L!D3R

New member
Reaction score
0
Bende P.C nin ana dili ingilizce ama proqram dili turkce yani MC-doc ve ya yardim konularini acdigimda ingilizce cikiyor ama proqramlar turkce ben P.C nin ana dilini nasil deyise bilirim.

Ozelde yazarsaniz sevinirim cunki burasi biraz karisik bu sayfayi bulmam biraz zor oluyor.

TR olanı yükleyeceksin arkadaşım. Hiç uğraşma boşuna :hhsigara

Nerden yukleye bilirim bi yol goster yuklemeli oldugumu bende biliyorum ama nerden almalimiyim ya internetdenmi indirmelimiyim hangisi?mesela bende windovs XP 162 Gb arkadasimda Windows XP 62 GB onun diskini yuklersem benim PC demi 62 gb olur?Bide format verib yuklemekmi lazim ayrintili yazarsaniz sevinirim.

ri8d3d.png

TR seçeneği var ise işaretliyerek işletim sisteminin dilini değiştirebilirsin.eğer yok ise dili türkçe olan bir işletim sistemi bilgisayarına kurmalısın.

Bende P.C nin ana dili ingilizce ama proqram dili turkce yani MC-doc ve ya yardim konularini acdigimda ingilizce cikiyor ama proqramlar turkce ben P.C nin ana dilini nasil deyise bilirim.

Aşağıdaki linkteki programı indirip kurunuz. (XP içindir!)
Kod:
http://download.microsoft.com/download/0/4/5/045F1F94-3474-4B89-84DF-3ADFF5EA505E/WindowsXP-KB841625-x86MUI-TRK.exe

ri8d3d.png

TR seçeneği var ise işaretliyerek işletim sisteminin dilini değiştirebilirsin.eğer yok ise dili türkçe olan bir işletim sistemi bilgisayarına kurmalısın.

Bahsettiğiniz yerden klavye düzeni değiştiriliyor, sistemin dili değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri