P.Activator Ultimate 13.0 for (Windows 8 & Office 2013) son çıkan aktivator 10 mart.

BÜYÜK

New member
Reaction score
0
P.Activator Ultimate 13.0 for (Windows 8 & Office 2013) son çıkan aktivator 10 mart.

070988e4c3746731e1c268b37620b7bb.png

Bu Activator Tüm Aileyi aktifleştirir Microsoft Windows (8, 7, Vista, XP, Server) ve Office için Özerk Etkinleştirme için yeni kullanımlar içerir. Bu Aktivatör ve tüm bu içerikleri virüs, malware, trojan, ve Nötr Apps için kontrol edilmiş ve% 100 temiz bulunmuştur .

Aşağıdaki açıklama profesyönel olmayan kullanıcılara yöneliktir,ileri seviye kullanıcılar zaten bu tür dosyalara antivirüs yazılımlarının verdiği tepkinin farkındadır.

Not : Uygulama, bazı Antivirüs yazılımları tarafından virüs olarak algılanabilir yazılış biçimi nedeniyle virüs benzeri kodlar kullanıldığını unutmayınız.
Bu nedenle programı kullanmaktan kesinlikle kaçınmayınız virüs testlerinde başarılı sonuçlar elde edilmiştir. (Antivirüs programları karşısında temiz olarak tanımlanmak için çalışmaları sürdürmekteyiz.Teşekkürler.)

Download: ?????????? ????????????? TurboBit.net ? ????? ??????? ?? 100 ??, ?????????? ??????? ????

Aktivatorler senden büyüksün buyuk :) Hepsini arşivimde tutuyorum :) Ama senin kullanıp memnun kaldığın tavsiye ettiğin varsa onları kullanayım.

Sevgİlİ kardeŞİm ben çok önceden lİsanslamiŞtim oyuzden denemedİm tümünü ama çaliŞiyorlar arkadaŞlardan aliyorum haberlerİ.

buyuk ben bunu denedim arkadaşta güncellemeye yönlendiriyor kendisini reklamları tıkladıktan anketleri doldurduktan sonra otomatik ineceğini yazıyor bütün reklamları baştan sona yaptım 2-3 dk reklamı açık bıraktım falan yok yok yok inmiyor haliyle kurmuyor kendisini haliyle bir işe yaramıyor. :/ Daha sonra en son yayınladığın craği denedim oda görüntüdekini iptal etti bilgisayar ayarları kısmında hala aktive edilmedi diyor

Geri