Ozan Arif'ten Bahçeli'ye Şok Sözler!

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Ozan Arif'ten Bahçeli'ye Şok Sözler!

Ülkücülerin efsane ismi Ozan Arif canlı yayında çok ağır konuştu: Bahçel'nin yol arkadaşları şerefsiz çıktı.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatöre ettiği Tarafsız Bölge'ye telefon bağlantısı ile katılan Ozan Arif, MHP'deki olayları değerlendirdi.

MHP'de yaşanan kaset skandalları ve seçim yenilgisini ağır bir dille eleştiren Ozan Arif canlı yayında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Arif, "Bahçeli'nin yol arkadaşları şerefsiz çıktı. Sayın Bahçeli istifa etmelidir" dedi.

[video=Ozan Arif : Bahçeli'nin Yol Arkadaşları şerefsiz !]5878[/video]​

Ozan Arif'ten Bahçeli Şok Sözler! 21 Haziran 2011 08:40

Mhp neyse Bdp de aynidir al birini Vur öbürüne..bunlar Emperyalizme Hizmet için Halkları ayrıştırıp Kapitalist Haçlı Avrupasına ve Abd ye kolay lokma yapıyorlar... Böl-Parçala Yönete Hizmet ediyorlar..
IRKÇILIK ZÜPPELİKTİR.
Halkları Ayrıştıranlar HAİNDİR ve İhanet içindedirler ve Küresel Kapitalizme Emperyalizme ABD ve AB ye UŞAKLIK ediyorlar... hemde Solculuk ve Sosyalizm adına.

işine gelince nasılda serberst kürsüde yazıyorsun..

Mhp neyse Bdp de aynidir al birini Vur öbürüne..bunlar Emperyalizme Hizmet için Halkları ayrıştırıp Kapitalist Haçlı Avrupasına ve Abd ye kolay lokma yapıyorlar... Böl-Parçala Yönete Hizmet ediyorlar..
IRKÇILIK ZÜPPELİKTİR.
Halkları Ayrıştıranlar HAİNDİR ve İhanet içindedirler ve Küresel Kapitalizme Emperyalizme ABD ve AB ye UŞAKLIK ediyorlar... hemde Solculuk ve Sosyalizm adına.

sende tutarlı at arkadaşım..

sen atıyorsun ki herkesi de kendin gibi sanıyorsun...

IRKÇILIK ZÜPPELİKTİR.

yazmıyayım diyorum şu çoluk çocuğa bulaşmıyayım diyorum ama bu kadar ihanet kokan söylemlerede diyecek bir şey bulamıyorum, yukardaki yazının sahibi anlaşıldığı kadarı ile cemaatin bir oğlanı, cemaatin lkideri amerikada yani öz vatanında yaşıyan bir kerameti kendinden menkul ne olduğu belli olmayan bir hoca. Vatikanda papanın elini öpmüş biri ama oğlanın yazdığına bak...hepsini geçtim Irkçılık zzüppelikmiş ki MHP Türk milliyetçisi bir parti ve ırkçı değil, bu sözleri söyleyen akıllı bıdık da Ümmetçi eh bende Ümmetin haline bakınca ÜMMETÇİLİK SALAKLIKDIR diyebilirim.

3.Dünya Halkları kendi Ordularınca İşgal altındadır...Musaddık.
Silivride tıkılı olanları ve Mehmetçiğin eline pimi çekilmiş el bombası verip Katleden Hainleri anlatıyor..
Bingölde 34 Askeri silahsız ve savunmasız pkk nın kucağına atan HAİNLERİ anlatıyor...
TSK dan bugüne kadar hiç bi sorumlu BEDEL Ödemedi neden ?
FAŞİZME vurun tekmeyi ey Halkım...

Silivride tıkılı olanları ve Mehmetçiğin eline pimi çekilmiş el bombası verip Katleden Hainleri anlatıyor..
Bingölde 34 Askeri silahsız ve savunmasız pkk nın kucağına atan HAİNLERİ anlatıyor...

Şu birkaç gündür yaptıklarını düşündükce Mehmetcigi zerre kadar önemsemediğinden eminim.
Dikkatimi çekiyor kim ülkeyi savunuyorsa özellikle onlara saldırıyorsun.
Ağzın bişi söylüyor yaptıklarınsa tersini gösteriyor.
Ülkeyi en çok ben düşünüyorum havasındasın ama en çok ülkesini sevenlere saldırıyorsun.
Ülkeyi savunanların güçlerini azaltmaya çalışıyorsun.
Bende trol oldugunu düşünüyorum artık.
Maksadın ortalıgı karıştırmak.

yukardaki yazının sahibi anlaşıldığı kadarı ile cemaatin bir oğlanı, cemaatin lkideri amerikada yani öz vatanında yaşıyan bir kerameti kendinden menkul ne olduğu belli olmayan bir hoca. Vatikanda papanın elini öpmüş biri ama oğlanın yazdığına bak...hepsini geçtim Irkçılık zzüppelikmiş ki MHP Türk milliyetçisi bir parti ve ırkçı değil, bu sözleri söyleyen akıllı bıdık da Ümmetçi eh bende Ümmetin haline bakınca ÜMMETÇİLİK SALAKLIKDIR diyebilirim.

muhalefet edeceğim diye zorlama. ağzından pislik saçıyorsun. Farkındamısın bilmem ama eğer ümmetçilikten kastın Hz. Muhammed (sav)'in ümmeti arasındaki birlik beraberlikse.... Allah (cc) senin müstehakını versin...

muhalefet edeceğim diye zorlama. ağzından pislik saçıyorsun. Farkındamısın bilmem ama eğer ümmetçilikten kastın Hz. Muhammed (sav)'in ümmeti arasındaki birlik beraberlikse.... Allah (cc) senin müstehakını versin...

pff sende drama bağlama...

safları sıkı tutun kardeşler

bu günleri arayacaksınız

ama o apo itini adadan çıkardıkları gün,işte o gün bu milletin aklı çalışanlarının elleri yakanızda olacak,o yüzden adam haklı falan değil,dağılmadan tartışın....

yazmıyayım diyorum şu çoluk çocuğa bulaşmıyayım diyorum ama bu kadar ihanet kokan söylemlerede diyecek bir şey bulamıyorum, yukardaki yazının sahibi anlaşıldığı kadarı ile cemaatin bir oğlanı, cemaatin lkideri amerikada yani öz vatanında yaşıyan bir kerameti kendinden menkul ne olduğu belli olmayan bir hoca. Vatikanda papanın elini öpmüş biri ama oğlanın yazdığına bak...hepsini geçtim Irkçılık zzüppelikmiş ki MHP Türk milliyetçisi bir parti ve ırkçı değil, bu sözleri söyleyen akıllı bıdık da Ümmetçi eh bende Ümmetin haline bakınca ÜMMETÇİLİK SALAKLIKDIR diyebilirim.

kız olsaydın karnın şişse cemaatten bilecekmişin var ya....!

kişilere yönelik hertürlü eleştirini ve hakaretini yap...

DİNE VE ÜMMETÇİLİĞE dil uzatma...!

akıllı ol...!

Dava ArkadaşLarının Şerefsiz Çıkmış OLması BahçeLi'nin Suçu DeğiL Ama Artık BaşarısızLığını ve İLeride de MHP'ye Bir Katkıda BuLunamayacağını KabuL Edip Bir Köşeye ÇekiLmeLi Değişim İyidir İyi.

Muhammet peygamber yaşasaydı ve ümmetinin bu halini görseydi onu bu hale sokanlara tekme tokat dalardı....

Sizin Fethullah hocanızın Yardım gemilerinde İsrail tarafından öldürülenler ile ilgili söylemler ortadadır, Irak savaşı ile ilgilide bir şey söylemişmidir aloooo söyledimi, söylemedi değilmi ümmetçi aptalım benim...Başbakanınız Tayyip Bey ne demiş peki...Irakta binbir zulüm yapan müslüman kadınların ırzına geçen camiileri yıkan oraya sığınanları öldürten amerkan askerlerinin sağ salim evlerine dönmeleri için duacıyız breh breh breh....uyumaya devam

Sen Asker düşmanı hain....aşağıdaki yazıyı iyi oku o yazıyı bir din adamı yazdı belki utanırsın ...

ORDU NELER ÖĞRETTİ..

Şimdi, Prof. Yaşar Nuri Öztürk’ün, ordumuz hakkında yazdığı güzel bir yazıyı alıntılayacağım. Bilmediğimiz neler varmış dedirten bir çalışma:

Diyanet’in dışında imam kadrosu olan tek kuruluştur ordu.

Ordugâhı içinde cami olan birlik çoktur.

Türkiye’ye süper mağazacılığı öğreten ve yurdun en ücra köşelerine kadar bu hizmeti verendir ordu pazarları... Yar etmediler.

Sosyal hakkı en güzel veren, yürüten ve kollayandır “ordu yardımlaşma” ...
Birikmiş parasını Türk sanayiine hizmet için verendir. Renault otomobil ve diğerleri...

Hiçbir kamu kuruluşu personel parasıyla bunu yapmamıştır.

M. Eğitim Bakanlığı’yla yarışacak kadar okuma yazma öğretmiştir.

Burdur Er Eğitim Tugayı en ünlüsü.
ilk ehliyet alanların tümü, askerde araç sürmeyi öğrenmiştir.

Ordudaki Ulaştırma Birliği dünyanın en büyük sürücü kursudur.

Oto bakım tamirini bu millet ordu donatımlarda ve kademelerde öğrenmiştir.

Orman idaresi’nden çok ağaç dikmiştir. Birisi bile yanmamıştır.

Ayakla çiğnemeden ekmek yapmayı, fırınlarda ordu ekmek bölükleri öğretmiştir.

En çok terziyi ordu dikim evleri yetiştirmiştir.
Eğlenmeyi, tatil yapmayı bu millete ordu evleri, kampları öğretmiştir.

Oysa her kuruluşun kampı ve sosyal tesisleri ve misafirhaneleri vardır ama yaşatamamışlardır.

Türkiye “çok acil”i kullanırken ordu “ivedi” yi kullanacak kadar Türkçesine sahiptir ve
yaşatandır.

Türk ordusu tüm yaşam araç ve gereçleri için vazgeçilmez dev bir kuruluştur.
(Sade silah ve cephane değildir.)
Küçük taşlarla yapılması öğretilen tuvalet temizliği (taharet), tuvaletlerin bu taşlarla tıkanmasına sebep olurdu.
Burdur Er Eğitim Tugayı’nda usta erlere tuvalet nöbeti tutturup bunu önlemiştir.

ABD’nin sadece Vietnam’da, Fransa’nın sadece Cezayir’de, Rusya’nın sadece Katyn’de katlettiklerinin binde biri, Türk ordusunun şereFLİ tarihinde yoktur.

Bunların hepsi bir yana, dostu düşmanı bilir ki ordunun bir diğer adı “Muhammedin ocağı”dır.

Bütün bu saldırılar, bu mükemmelliğedir.

Bütün bunlar, bu güzellikler toplamına olan kıskançlıktandır.

“Askerde adam olmak”ın Anadolu’nun dilinden kazınamaması bu yüzdendir.
Muhammedin ocağını Allah korusun!

BİZ BİLİYORUZ....Batılılar ‘yeni tür bir İslamcı siyaset’ buldular, sırf iktidar olmak için ülkesini uluslar arası piyasanın kucağına atan, ülkesinin en temel değerlerini borsa değerleriyle alıp satan yepyeni bir dünyalı..

İşte onların peşine takıldı cahil bırakılmış halkım...

Ozanım yıllardır eleştiriyordu zaten bence doğru söylemiş gerçek bir ülkücüye yakışmayan gelişmeler oldu mhp de sayın bahçeli çekilmeli artık partiye yeni bir vizyon gelmeli ittifaklar kurulmalı

Konu ekseninden sapmış gitmiş sanki. Olayı dini mesele haline getirmekte de üstümüze yok...
Ozan Arif ki ömrünü vermiş davası için. Boşa konuşmuyor, bildiği birşeyler var mutlaka. Türk geleneği ve töresinde lidere isyan olmaz. Tabiki bu körü körüne bir bağlılık değildir. Alperen olmalıdır lider. Bu sıfattan yoksun olan başa geldiğinde, sesler yükselir karmaşa başlar ve o kişi gocunmadan küsmeden yerini başkasına bırakmasını iyi bilir. Ve yine davası için çalışmaya devam eder. Şuanda yapılması gereken bu olsa gerek...

Ozan Arif'ten ülkücülere çağrı

Ozan Arif'ten ülkücülere çağrı

160094.jpg

Ülkücülerin sembol ismi Ozan Arif de Bahçeli’ye bayrak açtı.

Seçim sonucunu ‘sonun başlangıcı’ olarak değerlendiren Ozan Arif, ülkücülere isyan çağrısı yaptı.

62 yaşındaki efsane ülkücü Ozan Arif, 12 Haziran’dan önce neden sustuğunu, kasetlere tepkisini, MHP’nin aldığı seçim sonuçlarını ve ülkücülere yaptığı isyan çağrısını anlattı. “MHP’nin başında ülkücü hareketin genleriyle oynayan bir yapı var. Tüm yollarımızı hareketin başına musallat olan, bizi idare edenler tıkıyor. Bir ömür verdiğim bu hareketin güzel günlerini görmek emelimdir” diyen Ozan Arif şu mesajları verdi:

Kirli çarşaf üstümüze örtüldü

3 buçuk milyon rey kazanmış, CHP bile kaynarken, rey kaybeden MHP’nin 70 küsur vekili 50 küsura düşürmüşken diretmenin anlamını anlayamıyorum. Siyasi başarı gibi gösteriyorlar. Yıllardır en büyük ihaneti yaptılar. Bu kastettir şudur budur, aylardır seyrediyoruz. Komplo olduğuna ben de inanıyorum. Komplo olmasaydı kongrelerin önünde açıklanırdı da, bu pislikler bilmem nerelere kadar gelmezdi. Realiteyi değiştirmiyor. Bu şerefsizliklere duçar olmuş, Türk İslam ülküsü gibi bir ruhun sahibi olan insanlara bu kirli çarşafı örtmüş olan bu kişiler yıllardır neredeler? Kendi ifadesiyle, yol arkadaşı olarak Bahçeli’nin yanındaydılar.

Ülkücülüğün erdemiyle kovalarız

Eğer bu alçaklıklardan, namussuzluklardan bu koltukta oturan insanın haberi yoksa o koltukta bu kadar bigane nasıl oturuyorsun? Eğer haberi varsa zaten kıyametimiz kopmuş. Zerre kadar ülkücü hareketten nasibini aldılarsa önünü açsınlar. Pırlanta gibi insanlarımız var. Ben artık yukarıdan aşağıya bir güzel rayiha yayılacağına inanmıyorum. Ama tabana güveniyorum. Benim tanıdığım ülkücüler yukarıya şekil verecekler. Bu yukarıdaki hataları, ülkücülüğün erdemlerini değnek yaparak kovalamamız lazım. Ben tüm ülküdaşlarımı kutlu bir isyana çağırıyorum. Ülkücülüklerini sopa yaparak bunları kovalamaları lazım.

Seçime kadar sustum hain oldum

Seçim öncesi partiyle ilgili gelişmeler hakkında hiç konuşmadığını hatırlatan Ozan Arif, “3 hilalin yerlerde sürünmesine gönlüm razı olmadı. Bazı gönüldaşlarımız yanlış algılarlar, 3 hilale rey vermezler diye imtina ettim. Susmamın sebebi ülkücülüğümdendi. Şu anda seçim sonrası Bahçeli’nin yüzünü gören var mı? Takip ediyorum ekrana çıkıp da milletin gözünün içine baktı mı? Bunu ortaya koyamayan adam oturduğu yerden partilere gönderdiği tamimde herkesi hain ilan ediyor. Bundan başka sağlam adam yok.

‘Bu konuşmaları kim yaparsa haindir’ diyorlar. Ben şimdi konuştum ya haninin başıyım. Beni günah keçisi yapmasınlar diye seçim üzeri sustum. Netice yüzde 13. Edep eder insan. Hala ülkücülerin edebinin üzerine edepsizliği ifa ediyorlar. Bu kadar olmaz” dedi.

Geri