'Oyuncu Olmak İsterdim'

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
'Işıklı Yol' Adlı Albümüyle Geleneğini Bozmayıp İki Yıl Aradan Sonra Yeni Şarkılarla Sevenleri ile Buluşan İzel, Samimi Açıklamalar Yaptı

oyuncu-olmak-isterdim_o.jpg

'IŞIKLI YOL' ADLI ALBÜMÜYLE GELENEĞİNİ BOZMAYIP İKİ YIL ARADAN SONRA YENİ ŞARKILARLA SEVENLERİ İLE BULUŞAN İZEL, SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTI

20 yıllık sanat hayatında çok çaba sarfettiğini, pişmanlıklar, maddi ve manevi sıkıntılar çektiğini ama asla vazgeçmediğini belirten İzel, 'Bazen hayal kuruyorum, bir gün Sting bir şarkımı çok sevsin, benimle düet yapmak istediğini söylesin diyorum. Hayallerimin sonu yok' diye konuştu.

'Oyunculuğu düşünüyor musunuz?' sorusuna ise 'Evimde otururken televizyonda şarkıcı olduğunu söyleyip de kötü şarkı söyleyen birini gördüğüm zaman sinirleniyorum, eleştiriyorum. Şimdi ben çıktığımda da oyuncuların beni seyredip 'Ya kızım git şarkını söyle, ne işin vardı oyunculukta' demelerini istemem ama Avrupa Yakası dizisi çok muhteşem. O ortamın içinde olmak isterdim' dedi.

Kendisinden 10 yaş küçük bir sevgilisi olduğunu da belirten İzel, 'İlk defa başıma gelen bir şey bu. Şunu öğrendim ki gönül, duygu işlerinin yaşla başla ilgisi yokmuş' diyerek mutlu bir beraberliği olduğunu da sözlerine ekledi. (Gecce.com)

Geri