oyun(submit sorunu)

katakulli

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle yönetimi yeni oyun bölümü hakkında tebrik ediyorum.
Kağıt oyunlarının daha fazla olmasını istiyorum o ayrı :)
Bide kelime oyunları falanda olursa hoş olur.
Ama en önemlisi şu submit sorunu. Bunu düzeltme şansınız varmı acaba. Birkaç oyunda birinci oldum ama submit edilmedi. Bazı başka arkadaşlarda aynı konudan muzdarip.
İlgililere duyurulur :)

öneriler şikayetlere taşındı ..

bende daha kalıtelı firikik weya penaltı tarzında seyler istiom ama olmuor bulduğumuzu yiyelim;)
we sorununa gelim
bazı oyunlar sıtelerınden otomatık olarak alındığı icin sitelerin data base hataları olabılır
galiba tabıkı admın arkadaslar daha iyi bilir;)

Şuan sistemde bulunan hiçbir oyunda sabmit sorunu yok. [Satranç hariç.]

Oyunları teker teker açacaksınız. 2 Sekmede ya da 2 ayrı sayfada açarsanız skoru kaydetmez. Dilimde tüy bitti.. Bulunduğunuz sayfada oyunu açıp, bitirince yine aynı sayfa üzerinden başka oyuna gireceksiniz.Ayrı sayfada açarak olmuyor.

Düşük puan dahi alsanız bu skoru kaydedin, sonra tekrar oyna diye bi link var altta ordan oynayın yoksa yine farklı sayfada aöıyorsunuz kaydetmiyoır.

Dediğim gibi hepsini tek tek denedim. Gçzümden kaçmış bi oyun varsa oyun ismi verin bakayım. Yalnız sizden önce biri skor kaydetmişse hata kesinmlikle sizdedir..

eywallah hocuspocus saolasın :) canımdan bezmiştim.
Bu arada ne kadar içimden gelmişse iki defa teşekkür ettim :D hehe

bana biraz once oldu :D o kadar urastim .. en yuksek crazyboy_9999 almis 12 puanla 15 puan aldm we Skorunuzu kaydetmiyoruz dedi :Dama ondan dusuk almistim onceden onu kaydetti :D nese saglk olsun:D

bu arada Juego adlı oyunda kaydetmiyor skoru. tek sayfa açık, bi tek o oyun açık ama kaydetmiyo. direk başka bi sayfaya yönlendiriyo

Peki bakıcam o oyuna. Ayrıca bugün yarın yeni oyunlar eklenecek Dark sağolsun..

Futbol falan eksikti güzel langırt oyunu falan buldum.. Güzel oyunlar bulundukça eklenecek.

edit: Baktım Juego kaydediyor. Benim de senin de skorun kayıtlı..

yeni oyunlar iyi olur.
Juegoyu tekrar oynadım. 5001 puan aldım. İki buton çıkıyo bitirince karşına. hangisine basarsan bas oyunun sayfasına yönlendiriyor. Bekleyincede yönlendirmiyor. Oyunu bitirmezsen kaydediliyo skorun:(

Basma bekle =) Bitince hiçbişeye basma, soldaki foruma kaydediyo ama şöyle bi durum var; oyunu 2 kez üst üste oynamış ve dediğin gibi bitmeden kaydetmişse 2. kez kaydetmiyor. Kapatıp tekrar aç sayfayı ve yeniden oynamayı dene. Bir sürü skor kayıtlı şimdi oyunu silemeyiz haliyle.

öylede olmadı yaw :(
Şimdi tekrar denedim 4621 aldı bekledim 5-6 dk hemde :)
Hiç bişey olmadı. Bide sen denesene.
Bitirebilirsen tabi :p

Geri