Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben bilgisayarımda bazı oyunları açamıyorum cd den yüklüyorum herşey tamam ve tam oyuna tıklıyorum oyun hata veriyor mesela haulin oyunu böyle yapıyor ama mount&blade oyunu açılıyor yardım ederseniz sevinirim... iyi günler
Oyunun Kurulu Olduqu Dosyalar Bölümünden pirsm 3d Engine Dosyasını SAĞ tıklayarak Kısayol Oluşturn.Sonra oluşturduğunuz o Kısayolu Masa Üstüne Kopyalayın Sonra O Dosyayı Sağ Tıklayarak Hedef Dosyası Yeride
"...prism3d.exe" -nocpu Yazın Sorununuz Hallolacaktır.Denenmiştir.
ekran kartı modelini yazarmısın
aida64 atlı programdan ekran kartının ne oldugu ogrenebilirsin driver kurulu değil ise
yada masaustune sag tıklayıp özellikler diyip gelişmiş ayarlardan yada
windows 7-8 ise sag tıkla ekran cözünürlükleri ayarlar gelip ordanda soyleyebilirsin.
hocam bana verdiğiniz anakarti modeli
ekran kartı modelini öğrenebilirmisiniz aida64 adında programı ındırın orda ekran kartı var onu seçin. ordan bakıp soyleyın.
orda programın sol panelinde ekran kartı yazar şuan kendi pc imde değilim resim atamıyorum gosterıpde o sol panelini takıp edin ekran kartını görüceksiniz ustune tıkladığınızda pcnizin ekran kartı yazar.