Oyun Genel ve Oyun Sorunları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PRotype

Game Spider
Reaction score
0
Daha Önce Yapmış oLduğum Oyum Dağıtım Bölümü A.mod Adaylığını Görüşlerin iyi oLmasına Rağmen Hastalığım ve Geçireceğim Ameliyatlar Yüzünden Geri Almak Zorunda Kalmıştım.Geldiğimde ise Artık Herşey Çok Geçti Benim Yerime Arkadaşlar Talip oLmuş,Paylaşımlarını Attırmışlardı.Burada Bulunan Arkadaşlarım ve Tanıdığım üyelerin Çoğu Benim Oyun Meraklısı Olduğumu Bilirler.Bu Yüzden Oyun Dağıtımda Arkadaşların Yollarına Engel Olmamak için Oyun Genel ve Oyun Sorunlarında HackheLL Ailesi'ne Uygun Bir Şekilde Yeni üye Olan Arkadaşlarımıza ve Tüm Herkese Elimden Geldiğince Yardımcı oLduğuma ve Oyunlar Hakkında Onlara Yeterli Bilgiyi Sunduğuma ve Sunacağıma Devam Edeceğime inanıyor, Oyun Genel ve Oyun Sorunlarına A.Mod oLmak istiyorum.

Yaptığım Paylaşımlar ve Yardımlar Son Bulmiyacak ve Hackhell de Yeni Çıkan Oyun ve Çıkmış oLanlarlardan Hakkettiği Zevki Sefayı Alacaktır.

Yorum Yapan Herkese Şimdiden Teşekkürler.

geçmiş olsun arkadasım
ilk yorum benden +1907

İhtiyaç Varsa Neden Olmasın +1

bdnen sana +1 ...

Çok İlgilisin O Bölümlerle +1

Oraya Senin qißi 1rinin Lazım oLduqnu DushunuOrum +19o7

Evet son günlerde özellikle oyun genelde sık görmeye başladım
seni..
Eyer o bölümün mod ları + derse benden de sana (+)..

Blacksymbian, freemitnick 'in oyları benim için çok daha önemli
ama benden
oyun genel +1
oyun sorunları +1

;)

....+1....

bu mesajı nasıl yazdın bea :)
3 kez okudum anca anladım :p
sorunlar bölümüne +1 yararlısın ama genel bölümünde pek bişi olmuyor zaten hallediyorum

Geçmiş oLsun Dilekleriniz için Teşekkür Ederim Hepinize.. Free Abi Oyun Genel de Pek Bişey oLmuyor Diyorsun Bende Birşeyler Yapmak için Uğraşıyorum Zaten.. Her Gün Taze Birşeyler Katıp Canlı Kalmasını Sağlamak istiyorum.. ;)

Güveniyorum sana..
Oyun Sorunları bölümü için +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri