PRotype
Game Spider
ya Mod abiLer oyun dagıtım boLumunde Kimse iLgiLenmiyor ya...istek bolumu diye baslık acıLmıs sabit kimse iLgilenmiyorrr herkes msj atıyor ama kimse bakmıyor biLe Bir eL atarsanız ilgiLenirseniz Sewinirim...
ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:ben orda yaklaşık 3-4 sayfa belqi daha fazla,ark. lara oyun buldum,
ama bazı kişiler bunu kötüye kullandılar ve yardım ettiğim halde beni kötü adama çıkardılar ondan sonra bende yardım etmemeye kendi kendime söz verdim ama konuyu açan ark. hakkında bişey demiyim,onun da kendine göre bir geçerli sebebi vardır..
Dark_Angel' Alıntı:magdem yardım etmemeye karar verdın bunu bıze bıldırseydın yonetıcılıgını alsaydık ozaman... Kendı bolumunde bır yonetıcı uyelerın sorularına ısteklerıne cvp veremedıkten sonra bos yere bolumu ısgal etmesı gereksız, en azından edıcek arkadasların onune acar bırakması...
...
xsuaty' Alıntı:İyide BIOHAZARD oyun dağıtımı bölümünde yonetici değil ki??
ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:ok Dark abi, ama sende empati yap ve kendini benim yerime koy lütfen ben elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmeye çalıştım, hatta dersleri bırakıp annem den fırça bile yesem HH için uraştım,ama istek yapan arkadaşlar gerek pm lerle , gerekse konuya yazdıklarıyla üstüme çok geldiler, bende böle bi tavır aldım bilmiorum yanlışım varsa düzeltin..
MaΨèŔcİķ' Alıntı:2 3 kişinin saçmalıkları yüzünden yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeyeceksen
yada bölümümle ilgilenmiceksen yanlış
biz ne zorluklar gördük
dark_angel ında dediği gibi görevini yapmıcaksan yapacaklara yol vermen yada tam manası ile yapman gerekir elinden geldiğince...
çünkü sen bu göreve layık görülmüşsün unutma kolay almadın bu görevi..
MaΨèŔcİķ' Alıntı:2 3 kişinin saçmalıkları yüzünden yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeyeceksen
yada bölümümle ilgilenmiceksen yanlış
biz ne zorluklar gördük
dark_angel ında dediği gibi görevini yapmıcaksan yapacaklara yol vermen yada tam manası ile yapman gerekir elinden geldiğince...
çünkü sen bu göreve layık görülmüşsün unutma kolay almadın bu görevi..