Oyun Dagıtım boLumu!!

PRotype

Game Spider
Reaction score
0
ya Mod abiLer oyun dagıtım boLumunde Kimse iLgiLenmiyor ya...istek bolumu diye baslık acıLmıs sabit kimse iLgilenmiyorrr herkes msj atıyor ama kimse bakmıyor biLe Bir eL atarsanız ilgiLenirseniz Sewinirim...

forumumuzda herkes elinden geldiğince herkese yardıım etmeye ısteklere cevap vermeye calısır. ama isterklereda cevap verılecek dıye bı kural yok!! yani burda kımsenin uşağı yok.

sana gelirsek arkadaşım sen 17 tane konu açmışssın bunun 2'si onerıler ve şikayetler bolumune 15 tanesi ise yardım başlıgı.

hackhell'e hakkaten çok şey vermişsin. eee tabi karşılığını istiyorsun sende haklısın.

JackaL abi Ben istegimi yapalı bir hafta oLdu kimse iLgilenmiyor oyun dagıtım bolumu iLe yanlızz bir kaç kişi haric Reactor abimiz ve Uzunefe onlar bakıyorlar fakat konuyu acan bir Mod ve sorulara cvp vermiyor....Ben Ondan yakınmıyor O boLumdede her oyun için bir basLık acılıyor bunların bir arada toplanmasını Modlar saglamıyacak mı?

ben orda yaklaşık 3-4 sayfa belqi daha fazla,ark. lara oyun buldum,

ama bazı kişiler bunu kötüye kullandılar ve yardım ettiğim halde beni kötü adama çıkardılar ondan sonra bende yardım etmemeye kendi kendime söz verdim ama konuyu açan ark. hakkında bişey demiyim,onun da kendine göre bir geçerli sebebi vardır..

Evet abi Sende Oraya buyuk emek verdin sana da tşk ederim fakat konuyu acan oysa onun yanıt vermesi gerekmez mi en azından 1 hafta falan msj yazamıyacam desin hee mod Thestion du baskası oLmuşş??Sen bana yardımcı olamaz mısın abi??

dostum worms blast sanırım yeni çıktı ben inan senin için araştırdım . wormsun neredeyse tüm versiyonunu buldum fakat blast sürümünü bulamadım yemin ederim

Kardeş Sorun DeiL tamam Zaten Oyuna Baktım Onu arastırdım Puzzle seklindeymişş vaz gectim tşk ederim oyun dagıtım bolumunde bir istekde bulundum ona bakarsan sewinirim...

ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
ben orda yaklaşık 3-4 sayfa belqi daha fazla,ark. lara oyun buldum,

ama bazı kişiler bunu kötüye kullandılar ve yardım ettiğim halde beni kötü adama çıkardılar ondan sonra bende yardım etmemeye kendi kendime söz verdim ama konuyu açan ark. hakkında bişey demiyim,onun da kendine göre bir geçerli sebebi vardır..

magdem yardım etmemeye karar verdın bunu bıze bıldırseydın yonetıcılıgını alsaydık ozaman... Kendı bolumunde bır yonetıcı uyelerın sorularına ısteklerıne cvp veremedıkten sonra bos yere bolumu ısgal etmesı gereksız, en azından edıcek arkadasların onune acar bırakması...

edit: Bu baslık şikayet ve öneri bölümü için çok uygun bır baslık gıbı geldı bana burası şikayet bölümü her üye şikayetını yapabılır konunun gereksız oldugunu dusunmuyorum konu tekrar açıldı...

Dark_Angel' Alıntı:
magdem yardım etmemeye karar verdın bunu bıze bıldırseydın yonetıcılıgını alsaydık ozaman... Kendı bolumunde bır yonetıcı uyelerın sorularına ısteklerıne cvp veremedıkten sonra bos yere bolumu ısgal etmesı gereksız, en azından edıcek arkadasların onune acar bırakması...
...

İyide BIOHAZARD oyun dağıtımı bölümünde yonetici değil ki??

xsuaty' Alıntı:
İyide BIOHAZARD oyun dağıtımı bölümünde yonetici değil ki??

Ben burda oyun bolumundekı ısteklere cevap vermıyor dıye degıl genel olarak her yonetıcı eger kendı bolumunde bu tarz bı uslub sergılıyecekse (yanı payasım yapıyorum yardım edıyorum ama bundan sonra kendı kendıme soz verdım yardım etmıycem paylasım yapmıycam) , yonetıcılık sıfatlarını yerıne getırmemıs oluyor anlasılır oldumu suan anlatmak ıstedıgım xsuaty?

ok Dark abi, ama sende empati yap ve kendini benim yerime koy lütfen ben elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmeye çalıştım, hatta dersleri bırakıp annem den fırça bile yesem HH için uraştım,ama istek yapan arkadaşlar gerek pm lerle , gerekse konuya yazdıklarıyla üstüme çok geldiler, bende böle bi tavır aldım bilmiorum yanlışım varsa düzeltin..

oranın bır mod u var dıye bılıyorum Thestıon(Blacksymbıan)

lord of the rings middle earth 2 elimde var ve ben bunu hachell olarak paylaşıma açmak istiyorum napabiliriz

ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
ok Dark abi, ama sende empati yap ve kendini benim yerime koy lütfen ben elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmeye çalıştım, hatta dersleri bırakıp annem den fırça bile yesem HH için uraştım,ama istek yapan arkadaşlar gerek pm lerle , gerekse konuya yazdıklarıyla üstüme çok geldiler, bende böle bi tavır aldım bilmiorum yanlışım varsa düzeltin..

2 3 kişinin saçmalıkları yüzünden yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeyeceksen

yada bölümümle ilgilenmiceksen yanlış

biz ne zorluklar gördük

dark_angel ında dediği gibi görevini yapmıcaksan yapacaklara yol vermen yada tam manası ile yapman gerekir elinden geldiğince...

çünkü sen bu göreve layık görülmüşsün unutma kolay almadın bu görevi..

MaΨèŔcİķ' Alıntı:

biz ne zorluklar gördük

dark_angel ında dediği gibi görevini yapmıcaksan yapacaklara yol vermen yada tam manası ile yapman gerekir elinden geldiğince...

Abime Katılıyorum....

MaΨèŔcİķ' Alıntı:

biz ne zorluklar gördük

yes haklısın Maver seni severim sana saygısızlık ta yapmam,ozmanlar psikolojim çok kötüydü gerçi şimdide ii sayılmaz ama ben kimseye klavye delikanlılı yapmam,ayrıca sende biliorsun görev almanın zorluklarını bende bilincindeydim ama herşeye ramen bıraktım modluğu nese her şeyde bi kısmet bi hayır vardır,

belki ilerde yine görevi üstlenirim ama şimdi kendimi boşlukta hisediorum..

neyse sözlerim kırdıysa kimseyi onlardanda özür dilerim..

Geri