Oyun Dağıtımlarına Tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Verilen Konuları Açmadım Her Konu Açarken Arama Yaparım Açacağım Konnu Verilmişse Açmam Ama Linkler Farklı Ve Az Olduğu Zaman Açıyorum

Yorumsuz ;)
Zamanı Gelmedi Die Düşünüorum

SH@RK' Alıntı:
Arkadaşlar Verilen Konuları Açmadım Her Konu Açarken Arama Yaparım Açacağım Konnu Verilmişse Açmam Ama Linkler Farklı Ve Az Olduğu Zaman Açıyorum

Sana Bunu 2. Kes Söylüyorum Bölüm MOD u Açıklamada Bulunmuş ve Sen Aynı Oyunun Farklı Link diye Başlığını Açıyorsun Oysaki Burada Yazılanlara Bir Bak Derim..

http://www.hackhell.com/announcement.php?f=99

SH@RK' Alıntı:
Tek Ben Yapmıyorum Bu 1

Konuyu Kilitleyip Çöpe Atarmısınız Buda 2

Sh@Rk Bunu Sadece Senin Yaptıqını Soylemedim ben..Diqerleride yapıYorlar.. Fakat Sen Modluk Başvurusunda Bulunuyorsun... Hatalarını Yorumla Dile Getiriyorum.. ki Hatalarını Düzeltip iLeride Aday oLabileceğini Düşünüyorum.. ve O zamanda Oraya Yakışırsın.. Ama Şuanda Oranın Yukunu Kaldırabilecek Bir Mod Adayı Mevcut Deil Diye Düşünüyorum
...

burası tartışma platformu deil beyler yönetim neyi nezaman neden yaptığına karar verir zaten. sen yorumları oku sadece shark.

hakkında hayırlısı ama acele etme derim bak bana bekle dediler hala beklemedeyim:D:D:D:D

şaka maka biraz daha zaman inş. olursun ki en çok olmasını istediim kişide sensin bunu bil;)

Walla bana işini iyi yapıyormuşun gibi gözüküyor tabii o istediğin şeye kavuşmak büyük sorumluluk getircek sonuçta milletin isteklerini vermen demek anlamına geliyor bence işi aceleye getirme acele olan her işten bi sorun çıkar sonra sakata gelmeyesin önemli olan senin gerçekten isteyip istememen ona göre benden sana bir iyilik otur ve düşün ......

Tamam Arkadaşlar Konu Kilitlene Bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri