Oynamam hocam!

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
oynamam-hocam--628502.Jpeg

Mustafa Denizli, Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen Hakan’a jest yapıp, Diyarbakır’da ilk 11’de şans tanımak istedi. Ancak, konsantrasyon sorunu yaşadığını ifade eden Hakan Arıkan, “Üzgünüm hocam. Beni affedin” dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıkları bulunan 6 futbolcusundan (Ferrari, Tabata, Holosko, Nobre, Yusuf, Ekrem) yararlanamadığı Diyarbakır’da sahaya farklı bir kadro çıkardı.
Tecrübeli teknik adam, aralarında Rıdvan, İsmail Köybaşı ve Necip gibi genç isimlerin de bulunduğu oyunculara ilk 11’de şans tanıyarak bir sürprize imza attı. Siyah beyazlıların hocası, Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen kaleci Hakan Arıkan’a da jest yapıp ilk 11’de oynatmak istedi. Maçtan önce bu isteğini bildirdi. Ancak hiç ummadığı bir karşılık aldı. Karşılaşma öncesi ikili arasında ilginç bir diyalog yaşandı:

* Denizli: Hakan, hazırlan. İlk 11’de sahaya çıkacaksın.
* Hakan: Sağol hocam ama bu maçta oynamak istemiyorum.
* Denizli: Neden istemiyorsun. Bir şey mi oldu?
* Hakan: Çünkü konsantrasyon sorunu yaşıyorum. Bu nedenle affımı istiyorum.
* Denizli: Eğer böyle düşünüyorsan yapacak bir şey yok.
* Hakan: Üzgünüm hocam, beni affedin.
* Denizli: Olur böyle şeyler...

Milliyet

..:.. oynamasın zaten baska kaLeciLazım takıma ..:..

Aman çok üzüLdük..Senin yerıne adam gibi bi kaLeci aLır koyarız oraya..Ama yinede yoLun açık oLsun.. ;)

bak sen. adam olmuş da aklınca şekil yapıyo. konsantresi bozukmuş. hadi bak işine yavrucum.

Basının OyunLarına GeLmeyeLim.
%99,9 BöyLe Bir DiyaLog Yaşanmamıştır Bu Kadar Ucuz YıpratıLamaz KaLemiz.

baska kaleci istiyoruz zaten

Geri