"Oylarda artış olmazsa Genel Başkanlığı bırakırım"

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
536750_detay.jpg

Kılıçdaroğlu iddialı konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'nin oylarında anlamlı bir artış olmazsa Genel Başkanlığı bırakırım" sözlerine ilişkin "Sözlerim gayet açık. Oylarda anlamlı bir artış olmadığı takdirde Genel Başkanlık yapmanın alemi yok" dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları İl Başkanları toplantısına gelişinde gazetecilerin, bugünkü Hürriyet gazetesine verdiği "CHP'nin oylarında anlamlı bir artış olmazsa Genel Başkanlığı bırakırım" demecine ilişkin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin oylarında anlamlı bir artış olmadığı takdirde Genel Başkanlık yapmanın anlamı olmadığını ifade ederken "Anlamlı kelimesinden kastınız nedir?" diye sorulması üzerine ise "Anlamlı sözcüğünde bütün bunların hepsi yatıyor" yanıtını verdi.

KAYNAK

insana zorla chp ye oy verdireceksiniz. adamı bare destekli kötüleyin, bizde öğrenelim vazgeçelim kötüden. böyle yaparak çok oy toplarsınız kılıçtaroğluna benden söylemesi...

İşte Kılıçdaroğlu'nun bırakma kriteri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimler için iddialı ve bir o kadar spekülasyona açık mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu Genel Başkanlık'ta oturma kriterini anlamlı oy artışına bağladı ve "Örneğin oyların yüzde 21’den 23’lere yükselmesi başarı olarak kabul edilemez." diye konuştu. Ancak Kılıçdaroğlu anlamlı oy artışının yüzde kaç olduğunu belirtmedi..

CHP lideri Kılıçdaroğlu Hürriyet'ten Okan Konuralp'e ilginç açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu iktidara geldiklerinde Kürt ve türban sorununu da çözeceklerini iddia etti. Başarı kriterini anlamlı oy artışı ile açıklayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Genel Başkanlıkta oturma” kriterini, “Belirgin bir oy artışının sağlanmasıdır. Oylarınızda anlamlı bir artış yoksa seçimde başarılı sayılamazsınız. Örneğin oyların yüzde 21’den 23’lere yükselmesi başarı olarak kabul edilemez. Tabanımızı ve aydınlarımızı tatmin edecek bir oy artışı başarıdır. Amacımız birinci parti olmak, hedef de iktidarı kurmak”

Referandum çalışmalarında iktidarın kamunun tüm imkanlarını kullandığını ileri süren Kılıçdaroğlu, buna rağmen sandıktan büyük ihtimalle "hayır" oyu çıkacağını savundu.

http://www.internethaber.com/iste-kilicdaroglunun-birakma-kriteri-276411h.htm

ben ortada bir kriter göremedim...çünkü net konuşmamış yine

bu adamın cevaplarına kopuyorum aynı cem yılmaz izlemişseniz bilirsiniz hindistan hikayesi var sevgi nedir diye soruyor orda artık neycidi gurumu gundimi "gandimi" ne onunda cevabı içinde içinde oluyor cem yılmazın bu espirisini getirdi aklıma muhakak izleyin sonra bu cevabı okuyun altınıza yapmazsanız gülmekden ben bu adam oy veririm :) :) :) koptum ya sabah sabah :durdurun :durdurun :durdurun karikatür bu adam yaff allahım :durdurun :durdurun :durdurun

Haysiyetli bir adamın sözleri bunlar. Anlayamamanız beni şaşırtmadı.

İlk referandumda belki hayır oylarına yakın bir evet çıkabilir.
Nasıl mı?
51-55 arası.

Fakat bu iktidarın iktidar olduğu anlamına gelmez...

İktidar tek başına iktidar olma özelliğini en son seçimde kaybetti.

Deniz Baykal varken bile tek başına iktidar olamayacaklardı.

Kemal KILIÇTAROĞLU varken hiç olamayacaklar.

Şimdi mesele kimin koalisyon ortağı olacağı meselesidir...

Seçim yaklaşıyor.
akpli arkadaşlar üzülmesinler, koalisyon ortağı açık. bdp size yardımcı olacaktır bu konuda...
Sevgilerle...

Geri