Outlook Express sorunu

dEaR

New member
Reaction score
0
[URL=http://www.hhresim.com/show-image.php?id=df8c7d27349d8d00b5d11dd9c0d9f252] [/URL]

Outlook Express diskte boş alan açmak için iletileri sıkıştırabilir. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

hatayı birkaç gündür alıyorum. Kaç gündür arama yaptım ama bulamadım çözümünü. Acaba nedir bu, çözümü nedir? Ben outlook felan kullanmıyorum ki, neden çıkıyor acaba?

C'de yarı yarıya bir doluluk oranı

Şimdiden Teşekkürler..

hic outlook express programini kullanmadiginiz-> programin sistemde kayitli olmadigi anlamina gelmemeli, emin olmak icin yinede bknz ltf
HKEY_CURRENT_USER\Identities\{GUID for Identity}\Software\Microsoft\Outlook Express\6.0 (5.0 anahtarı altındaki Compact Check Count değerini 0 yapin sayaç da sıfırlanacağı için yani Key DWORD 0X0000.. lakin düsündüren bir sorun,baska E-Mail iletilerini masa üzerinde göstrmede belki yanlislika windows genel ayarlarindan standart ayarlari secmis olmayasiniz! Veya Internet Explore,Windows ile baska bilesenlerin msn kamera diger tollslar gibi herhangi bir program iletileri almak icinde .dll kullaniyorda olabilir, yinede ilginc, ,,

Compact Check Count değerini 0 yapmıyorum tekrar dan kendilinden degişiyor

Sabit diskleriniz boş olsa dahi Outlook kullanımı için ayrılmış bir bellek vardır muhtemelen o bellek değerinin ayarında bir sorun vardır. Eğer outlook u kullanmıyorsanız pcden kaldırmanızın bir sakıncası yok.

Geri