oturduğunuz bilgisayardaki msn şifreleri (yeni)

Cool_As_Ice

New member
Reaction score
0
arkadaslar daha once sevencloves abimiz vermişti.ben onun verdiği programı açtığımda yalnızca 1 kişinin şifresini veriyordu.:eek: Acaba benim pc mi bozuk dedim arkadasa gittim ayn şey arkadasta da oldu.Şimdi ne alaka demeyin.Bu program program pc deki adreslerin hepsini eksiksiz veriyor.Ben o programda bunu yapamamıstım. walla çok denedim.Bide bunu deneyin beyler gerçekten guzel pişman olmazsınız.

işte link :

http://www.tamindir.com/program/3680/MsPass.htm

emeğe saygı

bu program 2 yıl oncenin programı cafelerde bi ise yaramaz ama paylasımın için saol

Görünmüyor

Arkadasım verdiğin adresten programı indirdim ama görünmüyor..

programı yukle 'yi gormussundur.Aç bak bu kadar basit nasıl oldu da goremedin anlamadım walla neyse bidaha dene

%100 eminim bunun altında bişey var neyse ben denemiyorum
emeğin yog ki saygı gösterelim:eek:ut:

:hhman:

Bu Proğram Sadece Msn De Kayitli Adres Ve şifreleri Verir

program çalışıyor, teşekkür ederim aradaşım. yalnız sanırım son versiyon msn'de çalışmıyor, ver7'de denedim oldu. icq şifrelerini de almaya çalıştı ama hepsi yalan yanlış:D
saygılar..

by wasilis' Alıntı:
%100 eminim bunun altında bişey var neyse ben denemiyorum
emeğin yog ki saygı gösterelim:eek:ut:

:hhman:

sen deneme kardesim sonra sağlam program bozulmasın

hojam programi indirdim indirmesine de daha bisey yok , hersey karma karisik , yinede emegine saglik...

su sitede link verilmis bi programa da virüs yok temiz diyen bi insan ciksa..virüslüyse kullanma kardesim, senden once 20kisi indiryr programı da virüslü oldugnu sen anlysn bi tek dimi? ben de yükledm, benim de virüs programım var, ben niye virüs fln göremedim?? töbeee

Geri