Ottoman İşkenceleri !

ßehemoth

Banned
Reaction score
0
dünyanın gelmiş geçmiş en büyük işkenceleri OSMANLI imparatorluğuna aittir...! yani bize

birincisi kütüğe oturtturma

ikincisi kafasına manda derisi yapıştırma..

ilki ajanlara ve bildiğim kadarıyla vatan hainlerine yapılırmış.. şimdi olayı yaşamaya çalışın

önce bi ağaç kişi içerisine girecek şekilde oyulur sonra kişi soyularak başına kadar ağaca gömülür (oturtulur) günlerce yemek ve içecek verilmez sonra yağlı et verilir ve içecek doğal olarak adam tuvaletini yapar ayaklarına tabiki.. bi kaç gün sonra adamın dışkısı kurtlanmaya başlar ve ayaklarından başlayarak adamı yemeye başlar..! bu aylarca sürer.. ( bu uygulamayı yapıpta konuşmayan kimse yokmuş...!! ) nasıl ama.?

ikincisi ise gene ajanlara yapılırmış. çöl iklimli bi arazide yere yuz serilir sonra kişinin başı defalarca usturaya vurulur sonra manda derisi suda iyice haşlanarak adamın dazlak kafasına yapıştırılır ( sıcakken) sonra bu deri adamın kafa derisiyle bütünleşir. tabi saç çıkmaya başlar ama deriyi delemediğinden ters döner kafa tasınıda deleriek beynin içine girmeye başlar...!! bu uygulamaylada konuşmayan kimse yoktur. ayrıca kişiye ne denilirse yaparmışş.

oof cok kötüymüş be :S

konunun muhteviyatında gulunecek bırsey olmadıgından baslıgınızda kı gulucuk ısaretını degıstırdım.

Başlıktan ve içerikten anladığım kadarıyla bu efsane yabancılar
tarafından dile getirilmiş gibi geldi bana.

manda derisi Osmanlıların mı işkence şekliymiş puhahahahaha daha neler duyacağız 1. si bu çin işkencesidir sallamasyon olayına girmeyin
2.si kazığa oturtma balkanlarda esir düşen türklere yapılırdı bakınız kazıklı voyvoda hatta esir alınan türklerin etini yer kanlarını içerlerdi çağdaş avrupa

tarihi bilip bilmeden bilmem hangi siteden bunu alıp buraya koyma Osmanlı dünyanın bir daha göremeyeceği muhteşem bir imparatorluktur kimse ne yaparsa yapsın karalayamaz ;)

ilk soledıgı kazıga oturtma degıl bos bı agac kovugunun ıcıne hapsetme dıye dusun zıncırlerle fılan kazık yok yanı sadece kapalı bı yerde boynuna kadar sabıt bı sekılde tutulma

Arkadas osmanliyi karalamak istemis. Herhalde kedi bogazlayanlardan bu.

çin iskencelerini osmanliya uydurmaya calismis.

Ben bu hikayeleri çin işkenceleri konusundada görmüştümm acaba bizmi alıntı yaptıq yoqsa onlarmı...?

bunu uyduran arkadaşın resmindeki yahudi işaretine dikkat edelim!!! osmanlı bunları yapsaydı şimdi osmanlıdan başka millet kalmazdı yeryüzünde

bu agaç yöntemi bi kere yanlış biliniyor!

bi kere ortam sıvı emmez bi ortam olması lazım. yanii betondan bir çukur gibi. mahkum çukura oturtulur bogazına dışarda kalacak şekilde çukurun üzeri kapatılır ve bal et yumurta her türlü gıda ile mahkum beslenir... dolayısıyla mahkum idrar ve dışkısını yapmak zorunda kalır. yaptıgı dışkı çogaldıkça bir zaman sonra asit görevi görür ve insanın derisini yakmaya başlar, sonra etler yanmaya başlar ve eleman anıra anıra ölür...

ama kime ait oldugunu bilmiyorum.

En kötü işkenceler dediğin şeyleri bebeler bile biliyor en korkunçlukta başka ülkelerin eline su dökemeyiz.Bu konuda sende OSMANLI düşmanlığı görüyorum ayıp atalarına biraz daha saygılı ol ayıp ayıp........seni kınıyorum....Geçmişine taş atanın geleceğine gülle atarlar..

iyide ikincisinde adam ölmeden konuşturabilmişlerse çok iyi

Söylediğin şeylerde doğruluk payı kocaman bir 0 dır.
-------
Bu forumda ve diğer sayfalarda yazılan bu işkencelerin asıl sahipleri ÇİNLİLERDİR.Ecdad böyle bir şeye kesinlikle yeltenmemiştir.İslam dininde böyle şeyleri yapmak dursun esirin bile hakkı vardır hukuku vardır. Onlar İslamiyeti bizden iyi yaşadıklarına göre bu safsataları ecdada yakıştırmak akıl dışı olur.

Arkadaşlar işkenceler hakkında bilgi istiyorsanız Tarih ve Düşünce dergisinin "İşkenceler Tarihi" adlı nüshasını okuyun. Okuduğunuz zaman göreceksinizki İŞKENCE bazı milletlerde o milletin kültürünün bir parçası olmuş.Çinlilerden sonra İngilizler işkencede 2. sırayı alırlar .Bir misyoner olan Bartolome de Las Casas tarafından 1542'de İspanya Prensi II. Philip'e ithafen yazılan "Kızılderili Katliamı" adlı eseride okumanızı tavsiye ederim.

ALINTI
----
Osmanlı İmp. hakıında ki bütün bilgilere, doğru bilgilere Osmanlı araştırma vakfı nın sitesinden ulaşabilirsiniz.

Lütfen araştırmadan tarih hakkında ki bilgileri paylaşmayın.Tarihe saygınız olsun biraz...!!!!!

Ben daha beterini duymuştum.... Suçlunun boyu orantısında toprağa çukur kazıyorlar, içine bilumum sakatat işkembe artığı, bağırsak vs. dolduruyorlar ağzına kadar, Suçlunun elleri ve ayakları bağlı bir şekilde boynuna kadar bu çukura koyuyorlar. Güneşin altında günlerce kalan bu suçlunun bedenini, çukurda üreyen bakteriler ve kurtçuklar yiyor ve feci şekilde can veriyormuş suçlu...

dünyanın gelmiş geçmiş en büyük işkenceleri OSMANLI imparatorluğuna aittir...! yani bize

birincisi kütüğe oturtturma

ikincisi kafasına manda derisi yapıştırma..

ilki ajanlara ve bildiğim kadarıyla vatan hainlerine yapılırmış.. şimdi olayı yaşamaya çalışın

önce bi ağaç kişi içerisine girecek şekilde oyulur sonra kişi soyularak başına kadar ağaca gömülür (oturtulur) günlerce yemek ve içecek verilmez sonra yağlı et verilir ve içecek doğal olarak adam tuvaletini yapar ayaklarına tabiki.. bi kaç gün sonra adamın dışkısı kurtlanmaya başlar ve ayaklarından başlayarak adamı yemeye başlar..! bu aylarca sürer.. ( bu uygulamayı yapıpta konuşmayan kimse yokmuş...!! ) nasıl ama.?

ikincisi ise gene ajanlara yapılırmış. çöl iklimli bi arazide yere yuz serilir sonra kişinin başı defalarca usturaya vurulur sonra manda derisi suda iyice haşlanarak adamın dazlak kafasına yapıştırılır ( sıcakken) sonra bu deri adamın kafa derisiyle bütünleşir. tabi saç çıkmaya başlar ama deriyi delemediğinden ters döner kafa tasınıda deleriek beynin içine girmeye başlar...!! bu uygulamaylada konuşmayan kimse yoktur. ayrıca kişiye ne denilirse yaparmışş.

çok basit ucuz bi karalama sen atanı bilemzen babanı da bilmezsin ananı da ...

yolun yanlış hem de çok ...

manda derisi Osmanlıların mı işkence şekliymiş puhahahahaha daha neler duyacağız 1. si bu çin işkencesidir sallamasyon olayına girmeyin
2.si kazığa oturtma balkanlarda esir düşen türklere yapılırdı bakınız kazıklı voyvoda hatta esir alınan türklerin etini yer kanlarını içerlerdi çağdaş avrupa

tarihi bilip bilmeden bilmem hangi siteden bunu alıp buraya koyma Osmanlı dünyanın bir daha göremeyeceği muhteşem bir imparatorluktur kimse ne yaparsa yapsın karalayamaz ;)

helal kardeşim eline sağlık benim diyeceğimi sen demişsin ...

bi üstteki arkadaşa yanlışlıkla tşk ettim yanlış nalaşılmasın sıradan ediyordum o da araya kaynadı yoksa küfürü tasvip edem elbette ...

Geri