emek,vs mevzularından olaya bakmak ayrı bi konu ama diyosun ki otomobillerin teknik içeriklerini anlatan bi bölüm olsun.şimdi ben kalkıpta M3 BMW nin tork,hp,veya diğer teknik özelliklerini anlatan bi yazı yazsam buraya millet değil okumak o kadar çok anlatımı görünce resimlere bile bakmaktan vazgecer.kii onuda gecelim modifiye bölümüne bakan herkesin modifiyeden anladığınımı düşünüyosun acaba.adamın modifiye bölümünde yüzlerce konusu wardır ama gelgelelimki sorsan body kit nedir bilmez.onun cabası sadece konu açmaktır.daha ilerisini bekleyemezsin ondan.7 yasındaki çocukta yolda bi mustang görse wayyy arabaya bak der,belkide yanına gider inceler.zannetmeki arabadan anladığından ,sadece gözüne hoş göründüğünden.
baska bi örnek vermek gerekirse romantizmde konu okuyan her insan mutlaka ilgili konuda kendinden bişeyler bulur ama modifiyede öyle bi durum söz konusu değil.çünkü otomobil tutkusu olmayan bi insan sadece içinden ahhh bitanede benim olsa bundan der ve gecer.işte bizimde çabamız burada başlıyor.enazından teknik anlatımdan ziyade resim ve basitleştirilmiş genel özelliklerini vererek insanlara bişeyler aşılamaya calışıyoruz.çünkü modifiye sewenler için otomobil bi tutkudur.yemek içmek gibi wazgecilmez bişeydir.
seninde fikrine saygı duyuyorum tabiki.ama yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı dediğin iş için genel bi bölüm açmak biraz saçma geliyor bana.ama sormak istediğin noktaları herzaman pm den weya msn den bize sorabilirsin.birebir anlatmak senin için daha faydalı olur.
saygılar...