Otomatik Aşk Fantazisi

güzel bir yaz günü elazığ da dünyadaki en çekici insanı gördün ismi sude , ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti. Yakın arkadaşın murat a dönüp, "offff bea hayatımda gördüğüm en şirin vücut bu" dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:, "selam sizden çok hoşlandım ve siz çok yakışıklı siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte evime e gidip öpüşmek yapmaya ne dersiniz?" Suratında aptal bir ifadeyle, " Ne dersin lan? dedin " ve onunla birlikte gittin evime a vardığınızda , kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana kumanda çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı... Hepsinin bir rüya olduğunu anladın.

tam komedi yaa.arkaplana bakmadan cevaplanınca süper şeyler çıkabilir :)

cidden süperdi bi an hayal aleminde fantazi yaptim:D:D

sıcak bir yaz günü istanbul da dünyadaki en şişko insanı gördün ismi abdullah , ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti. Yakın arkadaşın hayroş a dönüp, "offff bea hayatımda gördüğüm en iğrenç vücut bu" dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:, "selam sizden çok hoşlandım ve siz çok geri zekalı siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte holiganlık e gidip tezahurat yapmaya ne dersiniz?" Suratında aptal bir ifadeyle, " hadi len dedin " ve onunla birlikte gittin holiganlık a vardığınızda , kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana top çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı... Hepsinin bir rüya olduğunu anladın. :):):):):)

hay o hoparlörü yatağa okadar yakın koyan ben kafama ediyim emi tam kızı götürcekken kafama düştü uyandım

:):):):):):)

Geri