Otobüste Laf Koymalar =)

ßLu£

Banned
Reaction score
0
1. Hikaye
Bir gün Top sakal yapma cabalarında olan bi cocuk otobüse biner, sakallar daa yeni oldugu icin seyrektir tabii. tam o sırada ukala bir kız sole der "Sakallara bak 11'e 11 mac yapıo".. Genc ise kendinden hic beklenmeyen bi ceviklikle cvp verir "Asagıda da 2 milyon syirci var.." Kız dumur tabii. Otobüsünde kızdan farkı yok.. Kız ilk durakta inio tabii

2.Hikaye
Bole cok gusel, mini etekli bir kız otobüse biner.. otobüsün ortalarında ayakta durmaktadır.. Tam o sırada arkalardan bir ses gelir " Etegin olayim anam.." die.Otobüs bir an için ölüm sessizliine bürünür. Herkesin gözü kızın üstündedir. Ve kız o anda aklına gelen ilk seyi soyler "Ben de her sabah sana Bacagımı sokayım.." ve otobüs kopar. tabii bu kahkaha patlamasının icinde yaslı teyzelerin yeni nesil hakkında soyledikleri duyulmamaktadır..

ALINTIDIR...:durdurun

verildi
.........................................

ikinci hikaye daha iyi bence kız sağlam laf sokmuş

ilki saglamdi o kizin yerinde olsam geri cevap veremezdim, ama ikincide erkegin yerinde olsam ; hersabah ayagimi sokayim dedikten sonra bide üstüne oturursun deseydi o da yerdi lafi ... neyse ben ikinciyi hic tutmadim... birinci saglam!!!

Geri