Otobüste Laf Koymalar..

Renovatio1

New member
Reaction score
0
1. Hikaye
Bir gün Top sakal yapma cabalarında olan bi cocuk otobüse biner, sakallar daa yeni oldugu icin seyrektir tabii. tam o sırada ukala bir kız sole der "Sakallara bak 11'e 11 mac yapıo".. Genc ise kendinden hic beklenmeyen bi ceviklikle cvp verir "Asagıda da 2 milyon syirci var.." Kız dumur tabii. Otobüsünde kızdan farkı yok.. Kız ilk durakta inio tabii

2.Hikaye
Bole cok gusel, mini etekli bir kız otobüse biner.. otobüsün ortalarında ayakta durmaktadır.. Tam o sırada arkalardan bir ses gelir " Etegin olayim anam.." die.Otobüs bir an için ölüm sessizliine bürünür. Herkesin gözü kızın üstündedir. Ve kız o anda aklına gelen ilk seyi soyler "Ben de her sabah sana Bacagımı sokayım.." ve otobüs kopar. tabii bu kahkaha patlamasının icinde yaslı teyzelerin yeni nesil hakkında soyledikleri duyulmamaktadır..

harbidende Çok iyi Laf sokmaLar varmı$.. ikiside birbirinden iyiydi :D

bende bi tane biliyorum..sanırım forumda okumu$tum..

Kızın biri bisikLetLe yoLda giderken çocuk Laf atmış aa teker dönüyor.. Kızın cevabı; O çark sanada girse sende dönersin :D

psychohack' Alıntı:
agacım süperr olmus yaa ellerine saglık vla..kopardın bni:):):):)
Rica ederim sizin kopmanız demek benim kopmam demek..

KaRma' Alıntı:

Kızın biri bisikLetLe yoLda giderken çocuk Laf atmış aa teker dönüyor.. Kızın cevabı; O çark sanada girse sende dönersin :D
Buda harikaydı :D

Eline SaqLık Züper bea :)

koparıp attın ortalığıı ellerine sağlıkkkk

1. ve karmanın yazdıı süper :D:D

süper muhabbetler ya ellerine sağlık

zuhahahahah muhahahahah hatta puhahahahah :)

ya ellerine sağlık gülmekten öldüm ya..

bacağımı sokardım sana harıkaydı yaa ellerıne sağlık

Geri