Otobüs yandı, tek Kur'an-ı Kerim yanmadı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Otobüs yandı, tek Kur'an-ı Kerim yanmadı

yangin.jpg

Elmadağ'da karayolunda seyir halinde olan yolcu otobüsünde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Otobüsün motor kısmında başlayan yangının aracı tamamen sarması sebebiyle otobüsteki 44 yolcu büyük panik yaşadı. Kayseri'den İstanbul istikametine gitmekte olan Abdullah Bal yönetimindeki yolcu otobüsü, Kayadibi mevkiine geldiğinde motor kısmında yangın çıktı. Yolcuların tahliye ettiği otobüsteki bütün özel eşyalar yanarken geriye sadece Kur'an-ı Kerim kaldı.

rabbimin hikmetinden sual olunmaz. görmesini bilene ne güzel bir örnek bu..

Allah u Teala bu yangının sebebi olarak büyüklüğünü ve kudretini göstermek için cıkartmıştır ama işte anlayana....

acaba neden sadece otobüsü gösteriyorlar sıkıysa kur'an ı göstersinler

merak ediyorum kaç kişi gördü yanmayan kur'an ı
hep otobüs resmi var
bence asılsız haber
oyuna gelmeyin

Allah u Teala bu yangının sebebi olarak büyüklüğünü ve kudretini göstermek için cıkartmıştır ama işte anlayana....

allah'ın varlığını ve gücünü göstermek için yangın çıkarmayamı ihtiyacı var sizce ??

çok yanlış bir düşünce .. + kayanağa güvenim hiç yok !...

+ bunlar ufak şeyler .. şüphesiz ki allah'ın hikmetinden sual olmaz ama dediğm gibi yangını allah kur'an ı göstermek için çıkardı gibi laflar çocukca ve bilinçsiz !..

Şimdi Çıkarlar Kaliteli Kağıttan Yapıldı yada Koruyucu Kılıfı Wardı Ondan Yanmadı Derler :)

Need For Speed oyununun kapak resmine dikkat edin:bir manken,elinde silah,arkasında bir Porsche..

ve üç ırkın bakış açısı :

TÜRK:karıya bak be!!
AZERİ:üf arabaya bak ne kadar da pahalı..
ÇEÇEN:Sen asıl silaha bak harika silaha benziyor...

yani demek istediğim bakış açısı önemli....biraz saçma örnek oldu ama neyse :-D

YOLDAŞ;2223666' Alıntı:

hep otobüs resmi var
bence asılsız haber
oyuna gelmeyin

ne demeye çalışıyosun?
Allah isterse o kur'an ı alev topunun içine atsan yanmaz..

Herkes senin gibi düşünmüyor ama yanan otobüsten yanmayan kutsal kitabımızı yerde bırakacaklarınımı sanıyorsun birisi gelsinde fotoğraf çeksin mucize bu diye düşünmüyor. Ama yanmış bir ortamdan çıkartılan kutsal kitabı görmek istiyorsan googleden yazarak görebilirsin hemde iç sayfalarına kadar.
Rabbimizin hikmetine sual olunmaz.

İman ve İtikat meselesi.
Bu olay gerçek te olabilir uydurma da olabilir
ama böyle bir olayın gerçekleşmesi imkansızmış gibi bahsetmek
çok büyük bir talihsizlik. Allah' ın (c.c) kudreti neye yetmez ki?

İnsanın aklına...Her türlü mucizeyi görseler de onlara inanmazlar. Hatta tartışmak üzere sana geldiklerinde inkâr edenler,
“Bu (Kur’an) evvelkilerin masallarından başka bir şey değil” derler. (En’âm Sûresi 25. Ayet)
ayeti geliyor

Allah İsterse Olur İsterse olMaz Rabbimİz BüyükTür ...

o kitap yanar mı hiççç

hep otobüs resmi var
bence asılsız haber
oyuna gelmeyin

Hayır oyun olsa ne olur olmasa ne olur, ben onu anlamadım burada olay gercek veya yalan Kuran-ı kerim' in Allah tarafından gönderilen ve onun kitabı oldugu için yanmadıgı vurgusu yapılmış, Haliyle herşeyi yaradan ve sonsuz kudrete sahip olanda Allah (c.c) olduguna göre imkansız diye birşey yoktur herşey olabilir.

Aman bu gercek deil aman bu yalan dienlerede şaşıyorum bi daha tekrarlıyorum dogru olsa ne olur olmasa ne olur gereken cevabı aslında en güzel şekilde ίииuεи∂σ vermiş, teşekkürler...

ben Allaha karşı gelmek için demiyorum ama

haberin hepsi bu kadarmı diye sorcam??
niye derseniz kuran-ı kerim iin etrafında ne vardı,üzerinde bişi varmıydı gibi soruların cewabını öğrenmek isterim

sonra allahın işine bak derim..

lütfen kimse celallenmesin şahsi düüşüncem bu...

hmm böyle olaylar gündelik zaten bu kadar olay olan bir ülkede herkesin gözünden kacıyor böle seyler

Geri