Eleganc3
New member
- Reaction score
- 0
Adamın biri yurtdışına tatile gidiyormuş. Adamda 70 yaşında. Yolda bir kamp bulmuş ve 2 gece orda kalıp yoluna devam edecekmiş. Neyse kampa girmiş 2 gecelik parasını vermiş ve odasına çekilmiş. Sonra aşağı inmiş yani havuzun olduğu yere. Ardından adam hemen koşarak resepsiyona gitmiş. adam"aman efendim burda herkes çıplak demiş" resepsiyondaki görevli" normaldir burası çıplaklar kampı". Adam kabullenmiş ve ıkına sıkına şezlonga çıplak şekilde uzanmış. tam o sırada havuzdan çok güzel genç bir kız çıkmış. adam onu görünce şeyi kalkmış ve bu durumdan utanmış. kız yanına gelerek" siz benimle birlikte olmak istediniz demiş" adam"ne münasebet sen benim kızım yaşındasın demiş.kız" üzgünüm burda uzavlar böyle" demiş ve birlikte olmuşlar. adam daha sonra havuzdan rahatlamış bir biçimde çıkıp şezlonguna uzanmış. birden osurmuş ve utanarak çevresine bakmış. yanındaki zenci" siz benimle birlikte olmak istediniz" demiş. adam" hayır ne saçmalıyorsun" demiş. zenci" burda uzavlar böyle" demiş ve birlikte olmuşlar. adam bunun ardından hemen resepsiyona gidip" benim hesabımı hemen kesin" demiş. resepsiyondaki görevli"neden beğenmediniz mi?" demiş. adam "hayırr beğendim ama benim şeyin haftada 2-3 kez kalkar ama ben günde en az 20 kere osururum"
beğendiniz umarım bi teşekkürü eksik etmeyin :biggrin
beğendiniz umarım bi teşekkürü eksik etmeyin :biggrin