*Osminyum*Dikkatli Bakın Lütfen!

o_Z_y

New member
Reaction score
0
IRAK”IN İŞGAL EDİLMESİNDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ?

SOY ve NADİR bir metal
Osminyum Elementi.
Simgesi Os, atom numarasi 76, atom ağırlığı 190.23 ergime noktasi 3045.0 °C, kaynama noktasi 5027.0 °C olan geci$ metali.. oda sicakliginda 22.4 g/cm3 bilinen en agir yogunluklu metal.. gümüşi renkte.. yunanca koku manasına gelen osmë'den gelir

1803’te Smithson Tenant tarafından bulunan bu metal, platin yataklarında çok zor bulunan, platin yatağının kalitesini belirleyen bir elementtir. Bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. Üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir ELEMENT.

Osmium-Gongo_Bocco_Brazil.JPG

Osminyum dünyada en çok nerede bulunuyor? Bildiniz. Türkiye‘de. Tahmin edilen rezerv ne kadar ?

127.000 Ton.
Sonra hangi ülke geliyor ?
Bulgaristan.
Onun rezervi ne kadar ?
Yani Bulgaristan’ın ?
2.500 Ton.
Peki sahip olduğumuz Osminyum'un değeri ne kadar ? Çok Şaşıracaksınız ! 9 Trilyon $
Türkiye'nin İç borcu 85 milyar $. Dış borcu 125 milyar $. Toplam 220 milyar $.
Elimizdeki Osminyum'un değerini tekrar ediyorum ! 9 TRiLYON $

Yani toplam borcumuzun 40 kat fazlası. Önce Bor, sonra Toryum, şimdi de Osminyum. Bilgilenmek ve bildirmek amacıyla lütfen sessiz kalmayınız.

Pekiii Batılı ülkeler tarafından içimize sokulan mütareke basınının adamları ne diyor biliyor musunuz geçenlerde?
"Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir" (Cüneyt Ülsever kendi köşesinde, Mehmet Ali Birand´da Viyana´da bir seminerde bizzat gözümüzün içine bakarak söylediler).
Peki kim işletecek bu madenleri ?

BİLİNÇLİ VE DUYARLI BİR TÜRK VATANDAŞI OLMA DİLEĞİYLE...​
Alıntı: Arge Mühendisler Derneği

şöle msjlar sürekli nette dolaşıo bence biraz daha mantıklı olmak lazım,bunu biz bilioruz da TME ya da bunun gibi yetkililer bilmiyor mu?Toplam 220 milyar dolar yazmışsınız değerine alıcısı da geldi trink parayı koydu biz kabul etmioruz,yok biz size bedava verecez bunu diyoruz sanırm? Lütfen biraz mantık ya bu kadar kolay gaza gelmeyelim

şöle msjlar sürekli nette dolaşıo bence biraz daha mantıklı olmak lazım,bunu biz bilioruz da TME ya da bunun gibi yetkililer bilmiyor mu?Toplam 220 milyar dolar yazmışsınız değerine alıcısı da geldi trink parayı koydu biz kabul etmioruz,yok biz size bedava verecez bunu diyoruz sanırm? Lütfen biraz mantık ya bu kadar kolay gaza gelmeyelim

arkadaşım ne alakası var gazla mazla BİLİNÇLİ VE DUYARLI BİR TÜRK VATANDAŞI OLMA DİLEĞİYLE... dedik dimi:eek:ha senin lügatında bu tür olayların pek ciddiye alınmadığını görüyorum...Evet bencede biraz daha mantıklı olmak lazım geçmişten bu güne ülkemiz nasıl ucuza satılmışşşş

5-6 yıl öncede bu tip mailler geziyordu ortalıkta... bu madenler neden çıkarılmıyor iç mihraklar dış mihraklar derken nasıl iş diye kızarken oda ne döyle bir maddenin olmadığını öğrendik komediye bak yemiştim o zaman ne yalan söyleyim :D yanlız vatandaş uyandı artık yemiyor böyle numaraları... vatan memleket satılıyor elden gidiyor vs.. bunları çıkaranlar azcık delikanlı olsunda adam gibi parti kursun iktidara gelip sattırmasın :D zira akıllı adamlar lakin kafaları hep komplo kurmaya çalışıyor

Arge Mühendisler Derneği böyle bir dernek mi yok sitesimi yok :D

konu hakkında bir kaç ulaşılabilecek KAYNAK link veriyim bari :D

http://dir.groups.yahoo.com/group/AkadeMilenyum/message/7527
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=241396

TÜRKİYE MADEN REZERVLERİ

http://www.mta.gov.tr/madenler/turmaden/tur_rez.html

:clap :clap :clap
keske herkes senin kadar duyarlı olsa dostum

bilgilendirdiğin için teşekkürler

çoktan etibankı satma girişimleri başladı bile...

Türkicesi Osminyummuymus? Ben Osmium diye biliyordum

Geri