Osmaniye'de saldırı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Osmaniye'de trafik polislerine yönelik terör örgütü yandaşlarınca yapılan saldırıda Vahap Alagöz ile Mehmet Ali Ünal adlı polis memurları şehit düştü. 1 polis de ağır yaralandı. Olayda kaçan teröristlerden biri ölü olarak ele geçirildi.

Olay, Zorkun Yaylasında bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun öğrenci yurdu önünde meydana geldi. Plakası belirlenemeyen Doblo tipi otomobille gelen ve 4 kişi olduğu sanılan teröristler, yol kenarında park halinde duran 80 A 5440 plakalı polis aracında görevli 3 trafik polisine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda iki polis memuru şehit olurken 1 polis memuru da ağır yaralandı.

Saldırganlar, olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaştı. Amanos Dağları'nın eteğindeki Zorkun Yaylası'na doğru kaçan PKK'lılar, araçlarını Orman İşletme Müdürlüğü'nün yakınlarında terk ederek yaya olarak ormana girdi. Jandarma ve polisin Özel Hareket timleri de bölgeye sevk edildi. Güvenlik güçleri, Karacalar Mevkii'nde karşılaştıkları teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışmada bir terörist ölü olarak geçirildi.

habertürk

Ülkede istihbaharat sıfır... Irakın kuzeyinde devriyelerimiz artık yok..Askerde moral yok.. Birde üstüne lafla gemiyi yürütenler oldukça sonuç değişmez...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Türk Milletinin hizmetindedir. Ülke düşmanları ve onların içerdeki ihain işbirlikçilerine rağmen; görevini yapmaya devam etmektedir. Askerimizin morali yüksektir. Kimse merak etmesin. Bizler; bu dünyaya ölmek için geldik. Vatanı satan ve bunları destekleyen; tek kuralı her ne pahasına olursa olsun, ben yaşamak istiyorum; bunun içinde gerekirse atalarımın kanıyla, canıyla aldığı ülkeyi satarım; kendimi de, namusumu da, manevi değerleri inkar etme pahasına, yeterki ben yaşayayım zihniyetliler de geberecek. Dedim ya; biz bu dünyaya ölmek için geldik.

Geri