Osman Pamukoglu - Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
zBK973272RV321_250.jpg

http://rapidshare.com/files/143700964/Osman_Pamukoglu.rar.html

veya

http://dosyam.net/?id=sbjipa

şifre:hackhell.com

General Osman Pamukoğlu, 1993-1995 yılları arasında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı yapmıştır. Bu dönem, Güneydoğu'da PKK'ya karşı yapılan mücadelenin tarz ve yöntemlerinin değiştiği ve PKK'nın omurgasının kırıldığı yıllardır. Aynı dönemde, Hakkari'de PKK teşkillerine manevra gücü olarak 1000-2000 askerden oluşan 779 harekat, manevra gücü 3000-5000 askerden meydana gelen 78 harekat yapılmıştır. 23 kez 1000-5000 askerdan oluşan kuvvetlerle Kuzey Irak'taki PKK kamplarının birkaçına aynı zamanda taarruz edilmiştir. Görev yaptığı süre içinde muharebeleri bizzat yöneten ve fiilen çatışmalara giren Osman Paşa, 778 günde yapılanları, muharebelerin detaylarını ve Kuzey Irak'ta yaşananları ilk defa okurlara sunmaktadır. PKK ile yapılan mücadele Hakkari'de ve Kuzey Irak'ta 3000 m. üstündeki dağlarda ve dağ geçitlerinde ya kar üstünde ya da güneşin altında yürütülmüştür. Bu vahşi doğada Nisan ayı ile birlikte rengarenk kır çiçekleri açar. Fakat içinde bulunduğumuz ruh hali bunların hiçbirinin farkına varılmasına imkan tanımaz.metrelerce derin kar ve kır çiçekleri, vatanları için gözünü bile kırpmadan şehit olan kahramanlar, oscar wilde'ın küçük yaşta ölen kardeşi için yazdığı şiiri akla getirir.

sessiz yürü, o yakında,
karların altında;
usulca konuş, o duyabilir,
açan papatyalarla...

(arka kapak)

sagolasın kanuykusu programını izleyen arkadaşlar varsa osman pamuoglunu daha iyi tanıyacaklardı. şiddetle tavsiye ederim.

efsane komutanın başka kitapları elinde olan varsa paylaşması hepimizi memnun eder. birde Erdal Sarızeybek in kitaplarını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu adam Allah birdir diye kıtap cıkarsada alıp okumam.

Corle007 diger mesajını sildim. Kıskırtıcı ve olay cıkartabilecek soylemlerden çekinmelisin.

neden diye sordum 1 gün bekledim cevap gelmedi. vatanın huzurunu ve bütünlüğünü bozmaya çalışan 2500 şerefsizin eşşek cennetini boylamasını sağlamış birisi eli öpülecek birisidir.Allah birdir yazsa okumam demiş bende hala soruyorum neden?
e kitap bölümünde birkaç kişi var bu konuyla alakadar işler çeviren onları takip ederseniz sevinirim.

neden diye sordum 1 gün bekledim cevap gelmedi. vatanın huzurunu ve bütünlüğünü bozmaya çalışan 2500 şerefsizin eşşek cennetini boylamasını sağlamış birisi eli öpülecek birisidir.Allah birdir yazsa okumam demiş bende hala soruyorum neden?

okumayabilir bunu yargılayamazsın ve o. pamukoglu'nu okumamak eşittir bölücü olmak zihniyetin cok yanlıs. ayrıca soruna cevap vermedi diye hakaret de edemezsin. bu yuzden mesajın silindi.

e kitap bölümünde birkaç kişi var bu konuyla alakadar işler çeviren onları takip ederseniz sevinirim.

kimmiş bu iş çeviren arkadaşlar merak ettim dogrusu.. madem bu konu hakkında şikayetçisin hoşuna gitmeyen mesajları konuları sabit baslıkta ihbar hattı var oraya yazmalısın.

Kitaplarını okumamaması beni ilgilendirmez. Ama Allah bir dese inanmam gibi kinayeli bir benzetme yaptığı zaman o yazar hakkında burdan onu çıkardım vede samimi olarak neden diye sordum. ki yanlış düşünmeyeyim diye.ama anladım sebebini..
bazı kişilerde bazı tür kitaplar veriyor. kitaplarda reklamlar yer alıyor. devrimmiş ot muş püsürmüş.. devrimi beni ilgilendirmez ama o devrimi benim memleketimin bir kısmının üstünde kurulmaya niyetleniyorsa karşıyım her kez gibi. bu gibi kitaplarıda tekrar gördüğümde dediğiniz yere şikayet edeceğim.

teşekkürler... AYANDON'U bekliyoru ona göre..

ben okudum ve kesinlikle okumanızı tawsiye edeceğim bir kitap

bence böyle insanlara saygı gösterelim gidip alalım orjinal kitaplarını..

Geri