Osman Kaçmaz fena yakalandı

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Osman Kaçmaz fena yakalandı

Hatay polisi, bir ihbar üzerine baskın yaptığı otelin kayıtlarda boş gözüken odasında Kaçmaz’la karşılaştı.

Sincan 1.Ağır Ceza MahkemesiBaşkanı Osman Kaçmaz, Sincan 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Remzi Özdemir ve Kaçmaz’ın avukatı Baykal Doğan, Hatay’da bir fuhuş ihbarına takıldı. Edinilen bilgiye göre, 28 Kasım Pazar günü Hatay Emniyeti’ne “Defne Prenses Otelin 303 ve 304 numaralı odalarında, iki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve kokain kullanıldığı” ihbarı ulaştı.

BOŞ ODALARDAN KAÇMAZ ÇIKTI

Gelen ihbarı savcılığa ileten polis, savcılığın yakalama ve el koyma kararı üzerine saat 03:00 sularında Defne Prenses Otel’e baskın yaptı.Otelkayıtlarını inceleyen polisler, otel kayıtlarında ihbarda yer alan odaların boş olduğunu görünce odaları görmek istedi. Odaların bulunduğu kata çıkan polislere, resepsiyon görevlileri odaların dolu olduğunu söyleyince polis kapıları çaldı. Uzun süre açılmayınca kapıları kırmak için harekete geçen polisleri son anda kapıyı açan Avukat Baykal Doğan durdurdu. Doğan’ın yanında sevgilisi olduğu iddia edilen B.E vardı. Daha sonra 303 numaralı odadanOsman Kaçmazve Y.E isimli kadın ve 301 nolu odadan da Sincan 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Özdemir çıktı. Arama kararını gören Kaçmaz ve arkadaşları kimlik göstererek ihbarın asılsız olduğunu söyledi.

‘OSMAN KAÇMAZ’DAN PARA ALINMASIN’

Olay yerine çağrılan Nöbetçi Savcı, arama kararını geri çekti. Boş görünen odaların dolu olması nedeniyle otel kayıtlarını yeniden inceleyen polis, otel görevlilerinin kendi işleri için kullandıkları çarşaf çizelgesinde, 301, 303 ve 304 numaralı odaların hemen altındaki kutuda Osman Kaçmaz’ın isminin açıkça yazıldığını gördü. Kaçmaz’ın isminin altında “Ahmet Çelik Para alınmayacak” notu tespit edildi. Çelik’inMHPHatay Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.

Vay osman abim kaçamamış bu kez desenize

İşte Osman Kaçmaz'ın görüntüleri - Video Tıklayınız

Bir gazetede bugün yayınlanan 'Kaçmaz, otelde basıldı' başlıklı haberin kamera kayıtları ortaya çıktı.

Kayıtlarda, 303 No'lu otel odasının kapısını çalan polise, içeriden, "Ben hakimim" diye cevap veriliyor.

Hatay'da bir otelde, '303 ve 304 numaralı odalarda yabancı uyruklu kadınların alıkonulduğu ve kokain kullanıldığı' ihbarını değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Şubesi ekipleri, nöbetçi savcılıktan alınan yakalama ve arama kararına dayanarak, gece saat 02.30 sıralarında verilen adrese baskın yaptı. Polis ekipleri, baskın anını kamera ile kayıt altına aldı.

Her iki odanın da kapısına gelen görevli polisler, kısa süren hazırlığın ardından 303 ve 304 numaralı odaların kapısını çalmaya başladı. İçinde Sincan 1. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Osman Kaçmaz'ın olduğu 303 no'lu odanın kapısı, arkadan zincirlendikten sonra aralandı.

Polislerin yanında bulunan otel görevlisi, açık kapıdan içeriye "Polis arkadaşlar geldiler efendim" diye seslenirken, içeriden "Niye? Ne var?" diye karşılık geldi. Polis de kapıdan içeriye "Işığı yakar mısınız beyefendi." dedi.

Kaçmaz'ın, kapıyı açmak istememesi üzerine, görevli polis memuru "Efendim, anlıyorum. Kapı böyle dursun. Biz içeri girmeyeceğiz." dedi.

Koridorda baskın anını kayda alan kamerayı gören Osman Kaçmaz, görevli memura, "Söyleyin kameralar girmesin" diye ikazda bulundu.

Odaya giren polis ile hakim Kaçmaz arasındaki diyalog şu şekilde devam etti:

- Polis: Mahkemeden arama kararı var. Arama yapmamız gerekiyor.

- Osman Kaçmaz: Kamera istemiyorum ya ben Allah Allah.

- Polis: Siz içeri geçin ben kamerayı almayacağım. Ben bayan görevli ile içeri gireceğim.

- Osman Kaçmaz: Kamera içeri gelmesin.

- Polis: Tamam beyefendi. Siz içeri girin.

- Osman Kaçmaz: Hakimim ben ya!

Otel görevlisi, polislerle Osman Kaçmaz arasında yaşanan diyaloğun arasına girerek, "Ben böyle bir şey görmedim. Giyinsin çıksınlar. Çıplak mı çıksınlar. Müşterilere zarar verir." diye konuştu.

304 No'lu odanın kapısını uzun süre çalan polisler, kapının açılmaması üzerine, otel görevlisinden yedek anahtar istedi. Yedek anahtarı veremeyeceğini söyleyen görevliye, polis memuru, "Mahkeme kararımız var. Kapı açılmazsa gereğini yaparız." diye cevap verdi.

Odanın kapısının açılmasından sonra, içerideki kişi polislere, "Ben avukatım" dedikten sonra, kamerayı işaret ederek "Çekiyor mu?" diye soruyor.

Polis ise, "Her ihtimale karşılık çekmemiz gerekiyor." diye karşılık veriyor.

"Biz hukuka aykırı bir şey yapmıyoruz." diyen görevli polis, içerideki kadından kimliğini istiyor. Kadın da buna karşılık, "Yanımda. Ama, sizin kimliğinizi göreyim?" dedikten sonra, polisin kimliğini teyit etmek için ehliyetini de istiyor.

Avukat olduğunu söyleyen kişi, polisin arama yapmaya başlamasından sonra "Arama kararınız var mı?" diye soruyor.

Kısa bir süre sonra arama kararı avukata veriliyor. Yatağın üstüne oturan avukat arama kararını okuduktan sonra, odadan çıkıyor. Polisler de odanın tamamında arama yapıyor.

CİHAN

Tam 4 adet video izLedim ama hiçbirisinde ne osman kaçmaz a ne de ses kaydına rastLamadım..

Yine ortaLığı karıştırmak,gündem değiştirmek için yapıLan bir haber gibi geLdi bana..

Yine de böyLe birşey yapmışsa cevabını aiLesine versin ve ortadan kayboLsun derim..

FethuLLahçı medya son zamanLarda özeL hayata merak sarmaya başLadı..

‘OSMAN KAÇMAZ’DAN PARA ALINMASIN’

Olay yerine çağrılan Nöbetçi Savcı, arama kararını geri çekti. Boş görünen odaların dolu olması nedeniyle otel kayıtlarını yeniden inceleyen polis, otel görevlilerinin kendi işleri için kullandıkları çarşaf çizelgesinde, 301, 303 ve 304 numaralı odaların hemen altındaki kutuda Osman Kaçmaz’ın isminin açıkça yazıldığını gördü. Kaçmaz’ın isminin altında “Ahmet Çelik Para alınmayacak” notu tespit edildi. Çelik’in MHP Hatay Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.

yorumsuz...

Ama hakimim ben ya!!
Hukuktan üstünüm!!

3 Maymunu oynamaya devam edenler 4 video ile
yüzleri kızarır zannediyordum ama anlamıyorum..
Gayet NET ve AÇIK şekilde hakim ve sesi
gözüküyor ve duyuluyor! Ama halen çamur
atılıyor ya bravo!

Ama hakimim ben ya!!
Hukuktan üstünüm!!

3 Maymunu oynamaya devam edenler 4 video ile
yüzleri kızarır zannediyordum ama anlamıyorum..
Gayet NET ve AÇIK şekilde hakim ve sesi
gözüküyor ve duyuluyor! Ama halen çamur
atılıyor ya bravo!

O maymunLarı oynasa oynasa senin gibi körü körüne herşeye bağLanan adamLar oynar..Gördüğün osman kaçmaz ın video capsını koyda miLLet doya doya baksın.Tabi varsa..
Bunu osman kaçmaz ı savunduğum için değiL,o osman kaçmazı görüpte söyLemeyen maymunLar için söyLüyorum..

Geri