Osdate arkadaşlık sistemi hk.

bencesenol

New member
Reaction score
0
Merhaba osdate diye bir arkdaşlık sistemine kafayı taktım. sql bilgilerine türkçe iller ekledim. Ancak benim eklediğim türkçe il isimleri üye olurken önce türkçe görünmesine rağmen sonra profil düzenleme kısmında düzenlemeye girdiğimizde Türkçe karakterler tamamen yok oluyor.. Serverim phpmyadinin en son versiyonunu kullanıyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa sevirim
Haluk

illeri düzenlediğin php dosyasını aç:

bul
<?php

aşağıdaki kodu
Bir Öncesine ekle türkçe karakter sorunu tamamen kalkacaktır.

<?php

header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
?>

:sigara:

Teşekkürler ama İller kategorilerini SQL DOSYADA YAZIYORUM. PHP dosyada değil. Sistem illeri SQL DOSYADAN alıyor

osdate

eski sürümlerini kullanıyorsan eski sürümlerde bi charset hatası var sanırım 1,1,6 dan sonra düzeldi o hata bir ikinciside mysql dan eklemek yerine admin panelinden ekle illeri ordan eklemek hem daha kolay hemde hatan düzelebilir.

şu an 1.1.10 kullanıyorum. Örnek şehir giriişleri hep SQL ORTAMDA hazırlanmış. zaten onların üstüne yazarak devam ettim. Gösterildiği şekildede mysqldan ekliyorum. Sayfanın languageden aldığı türkçe karakterler düzgün çıkıyor. Fakat SQL DOSYADA olması gereken türkçe karakterler İzmir Çanakkale Çeşme gibi isimler de türkçe karakter sorunu çıkıyor. İşin ilginç yanı
İlk üye olurken karakterler düzgün görünüyor. Sonra sayfaya giriş yaptıktan sonra editleme bölümünde tüm türkçe karakterler bozulmuş olarak geliyor.

belki cevap olur . sql çevirilerini dreamweaverda falan yapıyorsan türkçe karakterler bozuk olur. Notepad üzerinden çevirileri yap phpmayadmine öyle yükle otomatik olarak windows charsetleri çevirir. Umarım sorun budurda çözülür

zaten editlemelerimi EDİTPLUS isimli editörle yapıyorum . encoding özelliği var. ama bunun yanısıra notepad falanda denedim. forumlardan öğrendiklerimi fala hepsini denedim ama çözemedim hala inşallah işi çok iyi bilen biri çıkar

baboli bak admin panele gir ingilizceyse manege country felan die bi bölüm var ordan türkiyeyi bul oradan ekle şehirleri bak tüm hepsi türkçe çıkacak güven bana bende osdate kullanıyorum.

ama o sadece ülke ismi için ben ise problemi
State / Province:*
County / District:* (hatta burda 1.1.10 versiyonunda hemen alfebetik hata veriyor. )
Şehir / Yöre: *
ben buralarada türkçe isim girmek istiyorum SQL DOSYA İLE problem burda işte

aga ordan sadece ülkeleri deil sehirleri ilceleride girebiliyorsun.

arkadaşlar anasayfadaki hızlı bul kısmına şehir ekleyip te arama yaptıran varmı?

Slm ben osdate 2.1.1. kullanıyorum tr karakter sorununu büyük ölçüde çözdüm sadece admin panelinden title bölümüne girdiğim yazılarda tr karakter sorunu oluşuyor bunu düzeltmek için neler yapabilirim acaba yardımlar için şimdiden teşekkürler.

köpek Eğitimi, Evde köpek eğitimi Köpek eğitmeni
Köpek eğitimi, Temel itaat eğitimi, 800$ 0539 290 91 81, Köpek eğitimi Hakkında köpek
eğitmeni, sabri turan, köpek eğitimi nin püf noktaları, her köpe
Köpek eğitimi, Temel itaat eğitimi, 800$ 0539 290 91 81, Köpek eğitimi Hakkında köpek
eğitmeni, sabri turan, köpek eğitimi nin püf noktaları, her köpek için köpek eğitimi şart
Türkiyenin elit eskort servisi - bayan ve erkek eskort hizmeti / bayan eskort erkek eskort
istanbul escord
arkadaşlık sitesi arkadaşlık siteleri arkadaş ücretsiz arkadaşlık sitesi arkadaş arama,
ücretsiz arkadaşlık sitesi, ücretsiz arkadaş arama sitesi, sevgili arama sevgili arama
partner Partner arama, evlilik evlilik arama aşk şiirleri aşk hikayeleri
5651 Sayılı Yasa için Kayıt Log Sistemleri ücretlendirme, 5651 Yasal Log İzleme Log
çözümleri 5651 sayılı kanun, 5651 sayılı yasa, 5651 kanun, 5651 nolu yasa 5651 nolu kanun
5651 kanunu 5651 sayılı kanunun 5651 yönetmelik 5651 log 5651 internet kanunu
web tasarımı - Google İlk Sayfada Çıkma - Google'da en baş sayfada yer almak için, ilk
sayfada yada ilk sırada çıkmak için bize ulaşın. google optimizasyonu - hosting domain web
tasarımı internet sitesi veya web yazılımı için sitemizi ziyaret edebilirsiniz, site
optimizasyon 5651 sayılı yasa internet kanunu - IP Log İmzalayıcı 5651 hotel yurt ve okul çözümleri 5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme yasası 3g internet çözümleri Hotspot 5651 log - 5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar IP Log sistemi kablosuz ağ kurulum tck 5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların
düzenlenmesi yasasına uygun yasal log izleme loglama kayıtları bilişim suçları düşük arama
hacmi otel okul yurt ve hoteller için
Türkiyenin elit eskort servisi - bayan ve erkek eskort hizmeti / bayan eskort erkek eskort istanbul escord
5651 Sayılı Yasa için Kayıt Log Sistemleri ücretlendirme, 5651 Yasal Log İzleme, Log çözümleri, 5651 sayılı kanun, 5651 sayılı yasa, 5651 kanun, 5651 nolu yasa, 5651 nolu kanun, 5651 kanunu, 5651 sayılı kanunun, 5651 yönetmelik, 5651 log, 5651 intern
Köpek Eğitimi, Evde köpek eğitimi - Köpek eğitmeni Sabri Turan Yerinde köpek eğitimi ( evde işyerinde köpek eğitimi )
Ücretsiz arkadaşlık sitesi arkadaşlık siteleri - Arkadaş arama sitesi arkadaş arıyorum arkadaş arama siteleri
Google İlk Sayfada Çıkma - internet sitesi, web tasarımı, hosting, domain
Elit erkek ve bayan eskort hizmeti, bayan eskort erkek eskort istanbul eskort jigolo ücretli partner paralı sex ücretli partner ücretli sex partner istanbul jigolo istanbul ücretli eskort
KÖPEK EĞİTİMİ evde köpek eğitimi yerinde eğitim fiyatları köpek bakımı
İstanbul ankara izmir de bayan ve erkek eskort servisi - jigolo istanbul ücretli paralı sex hizmetimiz yoktur / istanbul

Osdate türkçe karakter için bana yardım etmek isteyen arkadaş varsa Msn eklesin Lütfen.

[email protected]

Site üzerinde ciddi çalışıyorum. Bir arkadaş yardım ederse çok iyi olacak gerçekten.

Geri