Os x7 - Ekim 2010

YeNiÇe®i

New member
Reaction score
0
71jwp1.jpg

1088ux0.jpg

168btd5.jpg

2i0v1i.jpg

qysfoi.jpg

10xr4li.jpg

11bkn89.jpg

xdwl0m.jpg

jr5i88.jpg

Sitemizdeki Mac Görünümlü Bir işletim Sisteminin Olmadığını fark ederek ve bir çok üyemizin Talebi Doğrultusunda Aslında Mayıs 2010 yapılması Düşünülen Sistemi bugün yayınlamak Nasip oldu.Görsel değişim Paketi By_Mehmet_Emin Kardeşim Tarafından Editlenmiştir.Burdan Kendisine Teşekkür ediyorum.

Not : Emin kardeşimin Bu paket ile daha önce X şahsi İle ortak bir çalışma içinde bulunmuşlar Lakin X şahsının başarısızlığı yüzünden bu güne Ertelenmiştir..Sonradan aralarının açılması dolayısıyla Sistemi yapmak bana Düşmüştür. Görsel Paketin paylaşımı gibi söz konusu teklifler Olurda gelirse buna ben değil yapımcısına danışarak İzin verilirse Paylaşılır.

Piyasadaki Microsoft'un Çıkardığı bütün Update'ler entegre edilmiştir.
Aktivasyon olayında Modlu ve Modsuz BIOS'ları desteklemektedir...
DVD içindeki "sources" klasörünün içinde $OEM$ Klasörü ile Sağlanmıştır.
Bu şekilde bir Windows 7 DVD'sinin, donanım üreticilerinin hazırlamış olduğu Windows 7 DVD'sinden zerre farkı yoktur...)

Bu Sistemi yüklediğinizde imzasız tema desteği için gerekli olan uxtheme dosyaları otomatik olarak patchlenir...

TEKRAR SORANLARA İÇİN FARKLI ANLAŞILIR DİLDEN AÇIKLAMA :

OTOMATİK AKTİVASYONLUDUR.EKİM AYI DAHİL TÜM GÜNCELLEMELER ENTEGRE EDİLMİŞTİR.KATILIMSIZ DEĞİLDİR.HERŞEYİ KENDİNİZ GİRİYORSUNUZ !!!

Linkler dlc dosyası olarak verilecektir bunun İçin Bilgisayarınızda Jdownloader Yüklü olması Gerekir.

:indir:
Boyut: 3 GB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7

Geri