- Reaction score
- 0
Dün geceden yansıyan futbol resmi Fenerbahçe orta alanınıydı.
Her zaman Fenerbahçe'nin girdabı saydığımız orta alan, dün gece Orduspor'u "tatile gelmiş takım" havasına sokan anlayışın sebebiydi.
Gecenin özel ismi ise Sow'du.
Sezon başındaki tenha duruşlarına çözüm bulunduktan sonradır ki, başka bir Sow çıktı sahneye.
Ondaki yıpratıcı yaratıcılık az bulunur.
Üstelik her maça biraz daha donanımlı çıkıyor.
* * *
Sow'un attığı gole baktım da, "dar alanda etki bu kadar mı genişler?" diye alkışladım.
Kaçırdığı gole, "ustaların hata payı affolur" dedim
* * *
Fenerbahçe'nin attığı gollerden sonra tedirgin bir saklanışı var.
Bu durum rakibe cesaret veriyor ama dün gece bu klasik tavrını fazla uzatmadı.
Dönen toplarda ikinci hareket eksikliğini gidermiş, üstelik yüksek tempolu bir orta alan anlayışı dikkat çekti.
* * *
Baroni ve Meireles birbirini tamamlayan ikili. Bütün boşlukları doldurmanın ustası Mehmet Topal çok şeyin karşılığı.
Stoch'un kendini arama çabalarının karşılığını almasına ramak kaldı. Dün gece geçen yılki Stoch'un gelecek program fragmanlarını izledik.
* * *
İkinci yarıdaki Fenerbahçe, rakip kale önü zenginliklerini futboluyla da süsledi.
Takımda kendine güvenin resmi vardı ve kazanmayı belirleyici etken de buydu.
Bu güvenin en belirgin isimleri de kaleci Volkan ve Bekir'di.
Bekir'in incelikli bindirmeleri şaşırtıcıydı.
HAKKI YALÇIN
Orta alanın sihri ve Sow! - HAKKI YALÇIN - Takvim
Her zaman Fenerbahçe'nin girdabı saydığımız orta alan, dün gece Orduspor'u "tatile gelmiş takım" havasına sokan anlayışın sebebiydi.
Gecenin özel ismi ise Sow'du.
Sezon başındaki tenha duruşlarına çözüm bulunduktan sonradır ki, başka bir Sow çıktı sahneye.
Ondaki yıpratıcı yaratıcılık az bulunur.
Üstelik her maça biraz daha donanımlı çıkıyor.
* * *
Sow'un attığı gole baktım da, "dar alanda etki bu kadar mı genişler?" diye alkışladım.
Kaçırdığı gole, "ustaların hata payı affolur" dedim
* * *
Fenerbahçe'nin attığı gollerden sonra tedirgin bir saklanışı var.
Bu durum rakibe cesaret veriyor ama dün gece bu klasik tavrını fazla uzatmadı.
Dönen toplarda ikinci hareket eksikliğini gidermiş, üstelik yüksek tempolu bir orta alan anlayışı dikkat çekti.
* * *
Baroni ve Meireles birbirini tamamlayan ikili. Bütün boşlukları doldurmanın ustası Mehmet Topal çok şeyin karşılığı.
Stoch'un kendini arama çabalarının karşılığını almasına ramak kaldı. Dün gece geçen yılki Stoch'un gelecek program fragmanlarını izledik.
* * *
İkinci yarıdaki Fenerbahçe, rakip kale önü zenginliklerini futboluyla da süsledi.
Takımda kendine güvenin resmi vardı ve kazanmayı belirleyici etken de buydu.
Bu güvenin en belirgin isimleri de kaleci Volkan ve Bekir'di.
Bekir'in incelikli bindirmeleri şaşırtıcıydı.
HAKKI YALÇIN
Orta alanın sihri ve Sow! - HAKKI YALÇIN - Takvim