Orman'ın Kritik Kararı

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş AŞ yönetim kurulu bağımsız üyesi Atıf Keçeci ilk toplantıda, UEFA'dan men cezası alınmasına neden olan eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılmasını isteyecek. Başkan Orman'ın tavrı merak konusu...

Kulübün 8 yıllık hesapları bağımsız denetim firması tarafından incelenirken ve kamuoyu Fikret Orman’ın eski yönetimden hesap sorup sormayacağını tartışırken ilk hamle Atıf Keçeci’den geliyor. Beşiktaş AŞ Genel Kurulu’nda şirket ortaklarının oylarıyla Beşiktaş AŞ yönetim kurulu bağımsız üyesi olan Keçeci, bugüne kadar hiç toplanmamış şirket yönetiminin ilk toplantısında bağımsız denetimle alakası olmadan eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep edecek.

‘Suç varsa hesap sorarım’ demişti
Öncelikli olarak, “Evrakta sahtecilik” gerekçesiyle UEFA tarafından Beşiktaş’ın Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almasına neden olan eski yönetim kurulu üyeleri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmasını isteyecek olan Keçeci’nin, ayrıca uğranan maddi zararın telafi edilmesi gerekçesiyle de tazminat davası açılmasını da talep edeceği öğrenildi. 7 Ağustos günü ilk kez yapılacak AŞ yönetim kurulu toplantısında Keçeci’nin bu önerisine, “Suç varsa, hesap sorarım” diyen başkan Fikret Orman ve diğer yöneticilerin hangi yönde oy vereceği merak konusu.​

Ekli dosyalar

• fft1mm1841309.jpg
    fft1mm1841309.jpg
    29.5 KB · Görüntüleme: 57
Geri