`Orkid`Çiçek olmayan

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

süper bi olay takiyorsun bütün ağrın sızın geçiyor.
unutuyosun regl olduğunu,ne sinir kaliyor ne ağrı kaliyor.

-dişi yumurtladığında yumurtanın düştüğü yumuşak ipeksidoku folluk gibi.

-bi çeşit yara bandı.

-cinsel ilişkiye girmemek için gösterilen en etkili mazeret

peteği var bal yapamaz , kanadı var uçamaz.

-ileride teknolojinin gelişmesiyle cilekli, muzlu, boğurtlenli kokacak ve hatta yenebilenlerinin cikacagı hijyenik ped.

bir gun orkid reklamlarinda da bebek bezi reklamlarinda oldugu gibi ciplak popolar olacak. (En büyük erkek hayali )

Fiyatını kadınların değil erkeklerin bildiği bir ürün.

Kadınların en zor günülerinde bile yanında olan, çocuk ve kariyer yapmaya yarayan nesne.

Erkek çocukların reklamlarda görüp ne olduğunu çözebilmek için kafa patlatığı ve bulamadıktan sonra annelerine sorduktan sonra büyüğünce öğrenirsin dedikler ve çocukluk zamanlarında ben nerden geldim sorusundan sonra en çok merak ettiği nesnelerin başında gelen şey.

Kullanan bayanlar tarafından en çok nefret edilen yanı naylon bir poşetin içinde olduklarını hissettirmesi ve yürürken haşur huşur diye ses çıkarması.

1 nisan için süper bi şaka aletidir. bir kullanılmamış orkidin içine kırmızı boya sürüp erkek arkadaşınızın çantasına atıyorsunuz... harika oluyor.

Redkid in kardeşi.

Kendinden yapiskanli pansuman araci.

Kadınları marketten yada bakkaldan alırken en çok terleten ve kızartan şey.

Okul yıllarında çantada saklanan en değerli kız eşyası

.........................................................................................................................

Kadinlara Verilmesi Gereken Dersler

1. Alis Veris Yapmadan Hayatta Kalma Yontemleri.

2. Hamambocegi Bir Insan Yuta Bilir Mi ?

3. Karar Verme Tekninkleri. Ne Giyeceginie Karar Verme Uzerine
Uygulama

4. Direksiyonu Hic Dondurmeden Ileri Gidip Tekrar Geri Geldiginde Araba Bikip Usanipda Park Edermi?

5. Telefon Kisa Konusssma Teknikleri

6.12 Cift Az Ayakabi Ole Hayatta Kalma Teknikleri

7.paket Paket Diyet Buskivi Yiyerek Neden Kilo Verilmez?

9.ocaakta Birakilip Giden Bir Tencerenin Neden Dibi Tutar ?

10.dunle Yiyilen Hamburgerlerin Yaninda Icilen Colanin Diet Olup Olmamasi Neden Onemli Degildir?

11.final Macinin Oynandigi Saate Besinci Tekrar Oynayan Diziyi Seyretmek Bir Sey Kaybettirirmi ?

12kredi Karti Ile Satin Alma Ile Bedava Alma Arsindaki Farklar

13.hic Bir Zaman Giyilemiyecek Bir Pantolonu Indirimda Yari Fiyatina Almakla Kim Kar Eder ?

Hamambocegi Bir Insan Yuta Bilir Mi ?
bayanlar bundan çok korkar

eheueheu :d yaws bı bayan olarak senı tebrık edıyorum super bı arastırma ve gercekcılıkle yaklasmazsın ama hamam bocegının bızı yemesınden deıl tıksınc bır goruntusu oldugundan korkarız.. "ayy yıcek benıı" dıye kacısan 25-30 yaslarında bı kadın gormedım.. eheue :D:D
ayrıca araba dıreksıyonu konusuda abartılı olmus eheu :D ama hakvermıyo deılım sekıl A anneem :D
tekrar tebrık edıyorum "redkıdın kardesı" eheue :D:D

eline saglık

cok gusel 1 konuya deinmişsin :D

2. Hamambocegi Bir Insan Yuta Bilir Mi ?

3. Karar Verme Tekninkleri. Ne Giyeceginie Karar Verme Uzerine
Uygulama

4. Direksiyonu Hic Dondurmeden Ileri Gidip Tekrar Geri Geldiginde Araba Bikip Usanipda Park Edermi?

5. Telefon Kisa Konusssma Teknikleri

6.12 Cift Az Ayakabi Ole Hayatta Kalma Teknikleri

7.paket Paket Diyet Buskivi Yiyerek Neden Kilo Verilmez?

9.ocaakta Birakilip Giden Bir Tencerenin Neden Dibi Tutar ?

10.dunle Yiyilen Hamburgerlerin Yaninda Icilen Colanin Diet Olup Olmamasi Neden Onemli Degildir?

11.final Macinin Oynandigi Saate Besinci Tekrar Oynayan Diziyi Seyretmek Bir Sey Kaybettirirmi ?

12kredi Karti Ile Satin Alma Ile Bedava Alma Arsindaki Farklar

13.hic Bir Zaman Giyilemiyecek Bir Pantolonu Indirimda Yari Fiyatina Almakla Kim Kar Eder ?

Eeee bunlar geyik değil kiii...Bunları ciddi ciddi açalım hackhel girls'e derim....:D:D

Paylaşım için sağol baya güldüm....:D:D

Geri