orjinal yazlım edinin sorunu

dumancii

New member
Reaction score
0
yeni format attım formattan bir kaç gün sonra sağolsun kardeşim güncelleme yapıyor ve ve sağalt köşede orjinal m. office yazılımı edinin diye yıldız şeklinde program var onu nasıl kaybedicccccem

yeni format attım formattan bir kaç gün sonra sağolsun kardeşim güncelleme yapıyor ve ve sağalt köşede orjinal m. office yazılımı edinin diye yıldız şeklinde program var onu nasıl kaybedicccccem

aynı sorun bende de olmuştu, sağalttaki dosyanın ismini tam bilmiyorum (wgatray.exe olabilir) ama mouse'yi üzerine getirip sağ tıklarsan ismini öğrenebilirsin, sonra Ctrl+Alt+Del yapıp ismini öğrendiğin dosyayı kapatıyorsun (eğer kapatamazsan güvenli kipte windowsu aç) ve kapattığın o dosyayı arama yaparak (büyük bir ihtimalle system32 içindedir) bulup siliyorsun. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın belirttiği http://www.hackhell.com/showthread.php?t=231591 sayfada office orijinalleştirme bölümüne bakıp gerekli işlemleri yaparsan iyi olur. Bir de güncelleştirmeyi kapatmayı unutma çünkü sildiğin dosya güncelleştirmeler ile tekrar yüklenecek ve tekrar aynı hatayı alacaksın...

aynı sorun bende de olmuştu, sağalttaki dosyanın ismini tam bilmiyorum (wgatray.exe olabilir) ama mouse'yi üzerine getirip sağ tıklarsan ismini öğrenebilirsin, sonra Ctrl+Alt+Del yapıp ismini öğrendiğin dosyayı kapatıyorsun (eğer kapatamazsan güvenli kipte windowsu aç) ve kapattığın o dosyayı arama yaparak (büyük bir ihtimalle system32 içindedir) bulup siliyorsun. Ayrıca yukarıdaki arkadaşların belirttiği office orijinalleştirme bölümüne bakıp gerekli işlemleri yaparsan iyi olur. Bir de güncelleştirmeyi kapatmayı unutma çünkü sildiğin dosya güncelleştirmeler ile tekrar yüklenecek ve tekrar aynı hatayı alacaksın...

Bunlara gerek yok. Verdiğim linkte herşey basitçe anlatılıyor. Windows Update'i de kapatmana gerek yok.

Bunlara gerek yok. Verdiğim linkte herşey basitçe anlatılıyor. Windows Update'i de kapatmana gerek yok.

Windows update'yi kapatmaması konusunda haklı olabilirsin ama sağalttaki yıldız işaretini kaldırmak için dediğimi yapmak zorunda, çünkü ilgili linkteki işlemler yapılınca microsoft office'yi orijinal görüyor ama yıldız işareti yinede kalkmıyor, istersen güncellemeleri yapıp dene (ilgili güncelleme öncelikli olmayan güncellemeler bölümündeydi galiba)

Windows update'yi kapatmaması konusunda haklı olabilirsin ama sağalttaki yıldız işaretini kaldırmak için dediğimi yapmak zorunda, çünkü ilgili linkteki işlemler yapılınca microsoft office'yi orijinal görüyor ama yıldız işareti yinede kalkmıyor, istersen güncellemeleri yapıp dene (ilgili güncelleme öncelikli olmayan güncellemeler bölümündeydi galiba)

Hayır dostum beni yanlış anladın sen, verdiğim link'te Windows XP'nin ve Office 2007'nin güvenliğinin nasıl kırılacağı anlatılıyor. Windows XP'yi veya Office 2007'yi update yaptığında "Orijinal Microsoft Yazılımı Edinin" mesajıyla karşılaşmıyorsun. :victory

Edit: Hmm.. Onu bilemiyorum, bende orijinal görüyor. Ama XP'de uyarı mesajı olduğu halde Lisans.exe'yi çalıştırdığında uyarı mesajı anında kayboluyor. Office'i bilemiyorum. Belki bilgisayarı yeniden başlatırsa onda da kaybolabilir.

Hayır dostum beni yanlış anladın sen, verdiğim link'te Windows XP'nin ve Office 2007'nin güvenliğinin nasıl kırılacağı anlatılıyor. Windows XP'yi veya Office 2007'yi update yaptığında "Orijinal Microsoft Yazılımı Edinin" mesajıyla karşılaşmıyorsun. :victory

Edit: Hmm.. Onu bilemiyorum, bende orijinal görüyor. Ama XP'de uyarı mesajı olduğu halde Lisans.exe'yi çalıştırdığında uyarı mesajı anında kayboluyor. Office'i bilemiyorum. Belki bilgisayarı yeniden başlatırsa onda da kaybolabilir.

Neyse bir yanlış anlaşılma olabilir :), verilen linkteki programları ben de kullanıyorum ama yıldız bir kere sağalt köşeye yerleşirse wgatray.exe dosyasını silmekten başka care kalmıyor....

arkadaşlar elinize bilginize sağlık şimdilik sildim o dosyayı bulup suan gözükmüyor gibi verdiğiniz linkede bakıyorum şimdi
teşekkürler

ellerine emeğine sağlık one kedisi snn sayende orjinal microsoft yazılımı edinin mesajından kurtuldum ve yıldız kayboldu ALLAH(c.c.) razı olsun kardeş ellerin dert görmesin paylaşım için sağolasın

çok teşekkürler.

sorun ortadan kalktı.

not: sistem tarih ayarlarını yapmayı unutmayın. yoksa doğrulamayı geçmiyor

Arkadaşlar şu anda unuttum ama internette serialle birlikte office2007 programı var. onu indirip serial ini girerek kurduktan sonra sağ altta çıkan yıldız işaretinden kurtulmak oldukça basit. ilk önce CTRL+ALT Gr+DELETE ile görev yönetisini aç, işlemler sekmesinden wgatray yazan işlemi sil. daha sonra C sürücüsünde windows klasörünün içinde prefetch klasörünün içinde wgat.. diye devam eden bi veri var onu sil. daha sonra yine windows klasörünün içinde system32 klasörünün içinde wgatray diye yıldız şeklinde bi veri daha var onuda sil. pc yi yeniden başlat yıldız işaretini kaldırmış olursun. bi daha gelmez. iki dakikalık olay. güncellerken tekrar gelirse aynı olayı yine yaparsın. bu arada ilk defa bir foruma yazı yazıyorum. çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Geri