Orjinal XP Yapma % 100 Çalışıyor

Starex_01

New member
Reaction score
0
2s1ae0o.jpg

Orjinal XP Yapma % 100 Çalışıyor | 9.30 Mb

Rar içinde Orijinal yapımı anlatılmıştır.

bakalım bi nasıl bişeymiş. teşekkürler.

Kaspersky ile tarattım bişe çıkmadı :)

Zaten bu kurulum gibi bişe değil anlatım var sadece :)

Çalışıyor arkadaşlar garanti benden bende Sahte yazılım kırbanı olabilirsiniz uyarısını alıyordum bunu uyguladım sorun gitti güncellemeleride yapıyor şimdi takır takır... İçiniz rahat olsun...teşekkürler paylaşım için..

Çalışıyor arkadaşlar garanti benden bende Sahte yazılım kırbanı olabilirsiniz uyarısını alıyordum bunu uyguladım sorun gitti güncellemeleride yapıyor şimdi takır takır... İçiniz rahat olsun...teşekkürler paylaşım için..

rica ederim :)

Bilgi için teşekkürler :)

Bana bunun office 2007 tek tikla orjnal yapma programi lazim...Eline saglik

Eline Sağlık Kardeşim Oldu. Arkadaşlar.. Virus Yoktur Fakat Virus Sisteminizi ETKİSİZ hale getirin Çünki Virus Olarak Görüyo Programı..

bu program değildir sadece içinde nasıl orjinal yapılacağı anlatılmıştır :)

link freakshare ile değiştirilmiştir..

vbscript komut dosyası altyapısı bulunamyor sorun nedir acaba

1 adımı yaptım 2. adımda aldığım keyi yazıyorum ancak karsıma
an error has oncurred.this vas probably caused by the keying of an invalidnumber.please check it and tru again
şekline yazı cıkıyor ve defalarca 1. aşamadan key almama ragmen yapamadım . nasıl yapabilirim arkadaşlar yardııııım....

1 adımı yaptım 2. adımda aldığım keyi yazıyorum ancak karsıma
an error has oncurred.this vas probably caused by the keying of an invalidnumber.please check it and tru again
şekline yazı cıkıyor ve defalarca 1. aşamadan key almama ragmen yapamadım . nasıl yapabilirim arkadaşlar yardııııım....

cxc4sa9.jpg

buradaki pro vlk 'yi seçeceksin.

Geri