Orj.Hafiza Egitim Seti Ve TürkEkip Php Egitimi Satılır

deskjetosd

Banned
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Elimde Orj. Hafiza Egitim Seti ve Türk Ekip Tarafından Yapılan Php Egitim Seti 3 Cd Satıyorum Satın Almak İsteyen Arkadaşlar Bana Özel Mesaj Atabilir.

Para Yerine 1 Aylık Rapidpremıum veya Hafiza egitim Setini Satın Almak İsteyenler 150 Kontöre İsterse Adresine İstersede Link ŞEklinde Hazırlayıp Sadece o İndirecek Linkler Silinmez Taki Adam İndirine Kadar.

yok Ben İkisnide Satın Almak İStiyorum Diyenler 2 adet rapidPremıum Yada 35 Tl yada 250 Vodafone Kontörüne Satıyorum.

Bana Ulaşmak İçin Özel Mesaj Atın Veya Konuya Yazın.TR.cx - . . : :M E G A H A F I Z A: : . . Beyin Egitimi ve Yaratici düsünme !

Satın Alıcak Arkadaşlar Yokmu

Set Bu işte Aşagıdaki Herşey

...:: Mega HAFIZA Setlerini DVD Formatında Kargo Aracılığıyla Yolluyoruz ::...
- Fotograik HAFIZA Teknikleri !
- Zihinsel Matematik & HAFIZA TEKNIKLERI
- Accelereted Word Memory power Seti
- Bio Ritmik Largo & Konsantrasyon Seti
- Çocuk, Zeka & Hafiza Seti
- Dinamik Hizli Okuma Seti
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Setlerin Tümü Mevcuttır... !
- Kargo Ücreti Size Aittir !
- Verecegimiz Hesaba'da 20 TL forum İçin. Yatırdıktan Sonra 3 Gün İçinde Setler Elinize Ulaşacaktır.
- Setler Orjinal'dir. Forumlarda Download Edilecek Cinsten Degildir.

Setler Orjinal'dir. Hiçbir Kusuru Yoktur.! Görüntü Kalitesi Gayet Nettir.Okunaklı Ve Renklidir !

Not 2: Vodafone 100 Kontör Karşılıgında Upload Edilir. Ve No Rapid Linkler. İle Nrg. Uzantılı Olacak Şekilde Yapılacaktır. Linkler Hiç Bir Şekilde Kırılmıcak Taki İndirene Kadar.

mega hafıza setini almak istiyorum benim için upload edersen 15 liralık kontor yuklerim numarana. [email protected] dan bana ulaşabilirsin

selamlar egitim seti satislariniz devam ediyorsa set satın almak istiyorum.ben yeni uye oldum ozel mesaj atamıyorum bana yazabilecegim bir mail gönderirseniz (özel mesaj yolu ile) konusalım

Geri