Orijinal Office Yazılımı Edinin (Sorun)

rehabuyuk

New member
Reaction score
0
slm windows guncellemesinden sonra orijinal ofiice var mı diye denetleyen bi yama geldi. nese denetledi baktı bazıları orjinal diilmiş falan. ama sag alttaki simgelerde duruyo onun icon u gitmiyo çıkış mıkıç yok ayarlardan baktım sadece gizle var kapat yok bunu nası kaldırabilirim ordan yani aynı zamanda arka planda çalışmasını istemiyorum word falan actıgımda yavaslatmasın diye napabilirim tşk..

Sistemini office güncellemesinden önceki duruma getir yani sistem geri yükleme yap daha sonrada güncellemeyi yükleme sorun çözülecektir.

o guncellemeyi ben manuel yapmadım otomatik yaptı oyle ayarlı cunku bi de baya oluyo 2 hafta falan sistem geri yukleme yapmak istemiyorum.. hem cvbını ogrenmem iyi olcak bilgi de olur ;)

arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu..pc'yi güvenli modda başlatıp win32 nin içinde bulunan validation exe diye bir dosya olacak onu silersen sorun kalmıyor.dosya isminde yanlış olabilir..ctrl+alt+del tuş kombinasyonunu kullanarak işlemler sekmesinde o dosyayı bulabilirsin...umarım yardımcı olur...

bu arada bu yamaylada orjinal hale getirebiliyosun..kullanım açıklaması içinde var...

http://rapidshare.com/files/12280252...inal_.rar.html

teşekkurler okidoki dosyanın tam ismini de veriyim : vgatray

bu dosyayı silince sağ alttaki mavi yıldız mı kalkıyor? teşekkürler

fortmat at yeniden kur. bütün güncellemeleri indir ve kur en sondada officeyi kur...

fortmat at yeniden kur. bütün güncellemeleri indir ve kur en sondada officeyi kur...

bu ne biçim iş ya her şeye format at diye insanlara önerip duruyonuz böyle saçmalık mı olur?
öncelikle format atmadan çözüm önermeye çalışın sadece wga tray ı silse sorun çözülecek fakat format at diyosun böyle olur mu

Geri