Origin PC kullanıcı siparişlerini dondurdu

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Dell’in Alienware gaming laptop gamında yaptığını Origin PC de yaptı. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde sipariş veren kullanıcılarının siparişlerini beklemeye aldığını açıklayan firma, mevcut siparişlerin platformunu, Ivy Bridge ile herhangi bir ilave ücret talep etmeden güncelleyeceğini duyurdu.

Intel’in yeni Ivy Bridge işlemciler, 22nm üretim teknolojisine sahip ve 32nm’lik Sandy Bridge işlemcilerinin yerini almaya hazırlanıyor. 22nm üretim sürecince 3D Trigate-gate transistörler ile dizayn edilen CPU, güvenlik açısından geliştirilen bazı yetenekler sergiliyor; şifreleme için sayı jeneratörü, zararlı kodların yürütülmesine engel olan donanım tabanlı denetim modu gibi.

3D tarama işlemlerinde yüksek performans sergileyen Ivy Bridge, genişletilmiş grafik paketiyle donatıldı. Yükseltilen QuickSync video dönüştürücü performansı yanı sıra 3 monitör desteğiyle de dikkat çeken Ivy Bridge işlem motorunun, OC seansında yaşadığı paket kaynaklı ısı sorunu kafaları karıştırırken Origin PC’nin konfigürasyonlarında Ivy Bridge güncellemesini ücretsiz gerçekleştirmesi dikkat çekiyor.

Geri