Organ bağışının zorunlu olmasına ne dersiniz?

nasıl olmasını ısterdınız

• Kullanılan toplam oy
    79
organ bağışı zorunlu olmamalı diye düşünüyorumm.... herkesin kendi isteği ile olmalı...

organ bağışında bulunmayı canı gönülden istiyorum. istemeyenlerin dayanağı ne olursa olsun saygı duyuyorum. gel gelelim organları bağışlayacak güvenilir kurumu bulma işine . işte bu yüzden bu kararımı hayata geçiremiyorum..... ORGAN BAĞIŞINDA BULUNUCAM GÜVENECEK KURUM BULAMIYORUM NE KADAR İÇLER ACISI BİR DURUMDAYIZ DEĞİL Mİ ?

Organ bağışı isteğe bağlı olmalıdır

zorunlu olsun.hem insan kacakcılıgı yalan olur hem insanlar kurtulur.

Toprak altında bir işe yaramayacak organları bırakalım da birilerinin hayatını kurtarsın daha rahat yaşasınlar. Aynı durumun bizim de başımıza gelebileceğini düşünüp de hareket etmek de fayda var. Böbrek hastası olup uygun böbrek için yıllarca sırada beklerken öleceğimize daha kısa sürede bulunmasına olanak tanır bu durum. Hem böylece organ mafyasına da çözüm olabilir diye düşünüyorum.

zorunlu olması söz konusu bile olamaz
kesinlikle kişisel bir tercihtir bu

organ bağışında bulunmayı canı gönülden istiyorum. istemeyenlerin dayanağı ne olursa olsun saygı duyuyorum. gel gelelim organları bağışlayacak güvenilir kurumu bulma işine . işte bu yüzden bu kararımı hayata geçiremiyorum..... ORGAN BAĞIŞINDA BULUNUCAM GÜVENECEK KURUM BULAMIYORUM NE KADAR İÇLER ACISI BİR DURUMDAYIZ DEĞİL Mİ ?

dogru soyluyorsun sana katımamak olmaz

sonuçta kimseyi bişey için zorlayamayız ama olması gereken bişey toprakta çürüyeceğine başka bi insana hayat vermesi çok daha yararlı bişey..

herkesin kendi isteğiyle olmalı ama organ bağışını bekleyen binlerce hasta war.çoğu insan öldükten sonra bile korkuoyor organ bağışına karşı çıknalarda war.herkesin kendi isteğiyle olmalı...

organ bagısıyla öldükten sonra bırını hayata baglıyosun,hem organı verdıgın kısıyı hemde onun yakınlarını mutlu edıyorsun organ beklerken hayatını kaybeden okadar kısı varkı...... hem dusunuyorumda benden sonra benım organlarımla bırının yasamasını saglamak hıç de fena gelmıyo

Organ bağışının zorunlu olmasını benim başıma dayatacak adam
Önce öldükten sonra bütün mirasını hazineye devretmeyi kabul edecek
Benim organımla ilgili ahkam kesebilme makamı kimdir ki

Geri