Organ bağışı

organ bagısı hakkında ne düsünüyorsunuz

• bagıslarım

Kullanılan: 18 64.3%
  • bagıslamam

Kullanılan: 3 10.7%
  • inanclarıma ters

Kullanılan: 2 7.1%
  • kararsızım

Kullanılan: 5 17.9%

• Kullanılan toplam oy
    28

eyakamoz

New member
Reaction score
0
Organ bağışı hakkında ne düşünüyorsunuz??

Çok doğru bir karar çünkübir çok insana umut yaşam ve mutluluk sağlık kazandırıyor..

yalnız ankette konu açmışsın anket yok ispiyoncu çok kızıo böle durumlara :D

organ bağışına gelince kararsızım

abi açmaya çalışıyom olmuyo.sence neden olmuyo

dostum heyecan yapma tamam :D sıkları ben eklerim ama sen anket acıcam diye 3 tane aynı konuyu actın ben bu msjı yazıncaya kadar 4-5 olur mu bilemem :) seceneklerde ne olsun sölede ben ekliyeyim

kapatılan konuya eklemissin sen ben buna ekledim 4 madde neyse iyi forumlar.. bi daha böle olmaz umarım ;)

dini açıdan bir çok yorum yapılıyor bu konuda..
ama bence verilmeli bir veya bir çok can kurtarmak oldukca hayırlı bir iştir diye düşünüyorum...

elbetteki bagıslarım......
öldükten sonra nabem organı......

Ben de bagıslarım organı, belki ben ölürüm ama en azından bir organım baska bir hayat kurtarır...

yani neden bağışlamıyımki ben öldükten snra belki başkaları kurtulur ne güsel bişi bence

karıncalar yicegine birine faydası dokunması
çok daha mantıklı..

ben bağışlarım çok da isterim
ama öldükten sonra ailem ne der bilemicem : )

Ben 3-4 yıl kadar önce bağışladım.. Bence bu insanlık vazifemiz olmalı.. Hadi arkadaşlar En yakın Sağlık ocağına gidin ve Organlarınızı bağışlayın.. 3-5 dk.nızı bile almaz.. Hem Vefat ettikten sonra, vekalet olarak yazdığınız kişilerin onayını alarak organlarınızı alıolar...

bence herkezin bagışlaması gerekir çünkü öldükten sora organ ölen kişinin hiç bi işine yaramaz öbür tarafa mı götürecek

işlerine yarayacak bişi bulurlarsa alsınlar ne işime yarıycak öldükten sonra

bagıslarım benim sayrmde hayat bulacak insanları dusunurum

dini inançlarla çok yorum yapılıor bende kararsız sayılırım,

burda herkez bağışlamak istemiş ama ölüm döşeğinde acaba kimler bu soruyu mantıklı şekilde yanıtlar:eek:

Geri