Org.Başbuğ hakkında şok iddia

biosx

New member
Reaction score
0
74134.jpg

Org.Başbuğ hakkında şok iddia

Baykal çok çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. CHP Lideri üçlü zirvede hükümetin askerle pazarlık yaptığını öne sürerek genelkurmay başkanını töhmet altında bıraktı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, “Eğer Genelkurmay’da bir irtica eylem planı hazırlanmışsa, yukarıdaki siyasi pazarlıklar doğrultusunda ‘aldım-verdim’ pazarlıklarıyla değil, gerçekten öyle midir, bunun ortaya çıkması ve gerekenin yapılması lazım. Dursun Çiçek o belgeyi hazırladıysa hesabını vermelidir” dedi.
CHP grubunun dünkü toplantısında, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanı arasında önceki hafta gerçekleşen üçlü zirveyi ve sonrasında yaşananları anımsatan Baykal, şu noktalar üzerinde durdu:

haberin devamı

dogru syölemis baykal hemen geregi yapilsin bencede

Baykal senin bu 'gaz'ını biz sade vatandaş olarak bile yemiyoruz, iktidar hiç yemez ! Her gün ağız değiştiren kaypak siyaset modelin artık tutmuyor olacak ki, seçim yatırımına veya kapatma senaryolarına piyonluk etmeye erken başlamışsın. Ne oldu artık darbe yapacak bir Ordun kalmadığı için mi "sadık köpek" olmaktan vazgeçtin? Elinde kalan son kozu iyi kullan, yoksa tarih bile olamayacaksın.

geregi yapilmali egerki bu sekilde ise hükümet arastirsin sucluysa verilir cezasi degilse sorun yok pasa masa yok herkes ayni kanunlar altinda bu ülkede yasiyor
yürübe baykal kim tutar seni

Bu ülkede kimin vatan sever,kimin vatan hayini bilmek artık cok zorlaştı

Yalan Mı Söylemiş....

Eğer Böyle Bişey Varsa... ( Ki İnanmıyorum Herşey'in ABD VE F Tipi Örgüt'ün İşi )

Derhal Alınmalı Veya İstifa Etmeli Başbuğ... Kendini Düşünmüyor Zaten Yerinde Dibine Girdi... ASKER'i Düşünsün...

Baykal yarın gene kendini yalanlar onun arkasından gidenlerde aynı ayak zaten ne dedikleri belli değil...

Geri