Ordu seçime müdahale etmesin

peace_346

New member
Reaction score
0
28193.jpg

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ''Türk demokrasisi ve onun anayasal süreçlerine tam destek verdiklerini'' söyledi.

Rice, Irak'a komşu ülkeler toplantısına katılmak üzere Mısır'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ABD Dışişleri Bakanlığının yayımladığı metne göre Rice, bir gazetecinin, ''AB'nin Türkiye'de ordunun cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin tartışmalara müdahale etmemesini istediğini'' belirterek, ABD'nin bu konuda Avrupalılarla aynı görüş paylaşıp paylaşmadığı sorusunu şöyle yanıtladı:

''ABD, Türk demokrasisi ve onun anayasal süreçlerine tam destek veriyor. Bu da seçim, seçim sistemi ve seçim sisteminin sonuçları ile anayasal sürecin sonuçlarının uygulanması gerektiği anlamına geliyor. Evet. Cevap evet. ABD, (AB ile) benzer tutum içindedir.''

O Kadar KonuŞuyosa Gelsİn Bİzİm Parlamentoya Gİrsİn Öyle KonuŞsun

BU Suratanı ........... ettiğimin karısına ne oluyor ??? sanane lan bizim seçimizden ordumuz kaşar karı

ALIEN_07' Alıntı:
BU Suratanı ........... ettiğimin karısına ne oluyor ??? sanane lan bizim seçimizden ordumuz kaşar karı

Dostum tamam bizde karşıyızda az sakin :saskin

ABi sen Admin sin...

Ben yazsaydım böyle bişey BANN...

AMan allah korusun sen Bann lanmada...:victory

Seni seviyoruz.. Kaybetmeyelim seni... Az sakin yaz... :D

yaw Allah askına bu medyayıda ıtlaf etmek lazım!!!nıe gıdıpte bu motor a bunları soruon sızene!!!bu bızım Mılletımızın problemıdır kımsenın yardımına yada onerısıne ıhtıyacımmız Allaha sukur!!

Asker ne zaman politikaya müdahale etse bu memlekete zarar verdi hep
Ama bu kadının bu olaylara ve ortadoğunun meselelerine bu kadar burnunu sokması kafamı kızdırıyor

Bizim ordumuzdan sana ne? Seçime bizim ordumuz müdahele etmez zaten.
Aslında senin amacın belli. Iraktaki gibi senin ordun gelsin müdahele etsin istiyorsunuz.
Burası Irak değil aklınızı başınıza alın. Türk halkı ve ordusu bir bütündür.
Herkes yerini ve sınırlarını bilir. Bir tek siz ne sınır ne de haddinizi bilmiyorsunuz.
Ama size de öğreteceğiz merak etmeyin.
Şu sizin kuklanız olan iktidardan bir kurtulalım o zaman göreceksiniz!

Geri