Oracle,Htmldb,Oracle Database Administration....

cyranode

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,
Oracle database administration (9i,10g), PL/Sql, Htmldb, oracle application server (ias) ile ilgili sorularınız varsa fırsat buldukça cevaplamaya çalışmak, birlikte biraz daha geliştirmek isterim.
herkese kolay gelsin, ii çalışmalar

Merhaba,
Oracle veritabanı için oluşturulmuş frm ve frx uzantılı dosyaları açmam gerekiyor. Bunları hangi programla nasıl açacağım konusunda bir fikrin varmı. Yardım edebilirsen sevinirim. Teşekkürler.

cyranode' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Oracle database administration (9i,10g), PL/Sql, Htmldb, oracle application server (ias) ile ilgili sorularınız varsa fırsat buldukça cevaplamaya çalışmak, birlikte biraz daha geliştirmek isterim.
herkese kolay gelsin, ii çalışmalar

üstteki arkadaşın sorusuna cevap gelmemiş bana da lazım...

bir de ben orcl. 9i 'yi kullanıyorum 10g yi internette, nereden temin edebiliriz.
kolay gelsin

birde orcl de tablolrı nasıl ilişkilendirebiliriz?
mümkünse resimli anlatım

oracle 10g yi oracle sitesine üye olup ücretsiz indirebilirsin. Yaklaşık 640 mb boyutunda. Üyelik de ücretsiz.
Oracle haricinde bir çin ftp sitesinde var ama çalışmıyor.

Sanırım cyranode arkadaşımız buralara pek uğramıyor, ama ben yine de yazayım oracle veritabanı programlama için yazılan *.rep uzantılı dosyalar hakkında bilgiye hitiyacım var.

arkadaşlar flodd yapmışsınız dikkat ederseniz .......bende sqlle ilgili sorunlarınız varsa yanıtlaya bilirim herkese iyi forumlar

Merhaba
Oracle form report design hakkında bilgi verebilirsen genel açıklamada bulunabilirsen sevinirim.

Geri