Opeth yeni albüm kayıtlarında

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Opeth'in esas adamı Mikael Åkerfeldt in resmi my space sayfasında yaptığı açıklamaya göre yeni albüm kayıtları başlıyor. Albüm çıkış tarihi içinse 2008’in nisan ya da mayıs ayları düşünülüyor..

10904-opeth%20mikael.jpg

Haftabaşında yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“28 ekim saat 9.20 dan itaberen artık ikinci bir kız babasıyım.Adı ise Mirjam Ebba Maria Akerfeldt.O gerçekten çok tatlı bir kız görünce gözşaylarımı tutamıyorum. Stockholmun varoşlarında yetiştim ve büyüdüm ve şu an iki tatlı kızın babasıyım. Evet beyler gerçekten mutluyum.
Öncelikle album şu sıralar yazılıyor ve ortaya çıkan demolar gerçekten harika. Kayıda yarın başlayacağız. Çok fazla şey söylemek istemiyorum ama gerçekten harika gözüküyor şu an için.

Eğer albümün çıkış tarihi için birşeyler söylemem gerekirse tam net olmamakla beraber Nisan-Mayıs 2008 arası bir tarih verebilirim. Ve ikinci olarak arkadaşlarım bana PRS gitar marka ve Laney ekipmanları hediye ettiler. PRS gitarlarının Hollowbody II modelini elime alınca gerçekten afalladım gerçekten olağanüstü bir gitar. Ayrıca Laney ekipmanlarımında gerçekten çok harika olduğunu söyleyebilirim. Bu aletleri studyoda kayıtlardada kullanacağız bundan eminim.
Evet kısaca şunu söyleyebiliriz ki son günler benim için gerçekten son derece harika ve güzel geçti.​

Geri