Opera

mörfiyus

New member
Reaction score
0
opera tarayıcımda önceki oturumda açtığım hiç bir sayfa yok.. Hatta geçmiş de yok ne yapacağımı bilemiyorum.. Sorun galiba CClenar proğramını çalıştırdıktan sonra oldu.. operada tarayıcı kapatıp açtığımda sayfalar da aynen geliyodu ama şimdi eser yok!! :crying: biri bana yardı edebilecek mi??

2 yıldır opera kullanıyorum ccleaner programını calıstırdıysan butun cookıs lerı cerezlerı gecmısı herseyı otomatıkman sılmıssın demektır . Geri gelmez yani dostum şansına küs .

2 yıldır opera kullanıyorum ccleaner programını calıstırdıysan butun cookıs lerı cerezlerı gecmısı herseyı otomatıkman sılmıssın demektır . Geri gelmez yani dostum şansına küs .

Tam aksine sistem dizinine birşeyler yazmadıysan herşeyi geri getirebilmek mümkün...
Yalnız biraz uzun sürme gibi bi takıntımız var bu konuda...

Recuva
Recovery My Files
Tag Recover
Recover Files
-gibi programlarla geri getirmek mümkün...

Nereye taşıyacağın konusuna gelirsek....

Buradan nasıl yedek alacağını öğreneceğin gibi geriye nasıl yükleyeceğini de öğrenebilirsin...

ya firefox ya da chrome kullanmalısın bence de :)

saygıdeğer arkadaşlar ben zaten firefox kullanıcısıyım,hatta opera yüklemezdim bile ama firefoxta 20 den fazla sekme açınca dedim ki şunların bir kısmını operaya açıyım ordan bakarım bu sayede firefoxu her açtığımda 30'dan fazla sekme bi anda açılmaz dengelemiş olurum diye düşünüyodum haa diceksiniz ki yer imlerine eklesene ama sürekli sayfalar açtığım için baş gelemiyorum :) Konuyla ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum özellikle de <<<DeFThELoG>>> isimli arkadaşa aslında ben de böyle düşünmüştüm ama sonra dedim ki yaa olur mu öyle şeyy muhakkak yedek dosyası vardır ama aradım taradım yok!! verdiğiniz siteyi dün keşfettim zaten. opera hızlı hatta kullanışlı da ama yanlış yaptı gerçi bu cclenarın da suçu olabilir!! Hangisinin suçu bilemiyorum ama elimi çabuk tutup o dosyaları kurtarabilirsem ne mutlu bana...

önemli dosya ve klasörlerini yedekle.sistem geri yüklemeyi kullanarak CClenar proğramını çalıştırdığın günün öncesinde bi gün seçip eski operana kavuşabilirsin.umarım anlatabilmişimdir.

zaten öyle yaptım ama sisof informer proğramı yüzünden sistem geri bir tarihe alınmadı yazdı başka bi tarihe alıyım dedim bu sefer de neden belirtmeksizin başka bir tarihe alamadı.. Zaten geri yüklemenin bi faydasını göremedim bu zamana kadar..:001_huh:

zaten öyle yaptım ama sisof informer proğramı yüzünden sistem geri bir tarihe alınmadı yazdı başka bi tarihe alıyım dedim bu sefer de neden belirtmeksizin başka bir tarihe alamadı.. Zaten geri yüklemenin bi faydasını göremedim bu zamana kadar..:001_huh:

Defthelogun da dediği gibi Recovery My Files ' ı dene en son sürümü az evvel upload ettim aşağıdan indirebilirsin ..

http://www.hackhell.com/programlar/...-dosyalari-kurtarmakta-dunyanin-en-iyisi.html

eksik olma zaten bendekinin seriali olmuyodu çok sağol...

Ama haberin olsun serialler çalışmıyor... Crackle recovery çalışıyo da ben seagatein recovery proğramıyla dosyaları kurtardım ama sonuç hüsran.. çalıştırdığım hiç bir dosyada geçmişe ait izler bulamadım.. :( artık umudu kesecez galiba.. Bir fikri olan varsa belirtsin lütfen!!!

Konuya ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve konuyu kapatıyorum hepiniz kalın sağlıcakla...

Geri