opera tarayıcı sorun çıkartıyor

karakter7

New member
Reaction score
0
opera internet tarayıcısını kullanıyordum .en çok o hoşuma gidiyordu kullanış açısından.hala onu kullanmak istiyorum yalnız büyük bir sorun var ve ben sorunun ne olduğunu bulamadım bu konuda bana yardım edin arkadaşlar.opera ile internete bağlanamıyorum.kaldırdım sistemden tekrar kurdum.gene internete bağlanmadı.tekrar kaldırdım bu sefer tam kaldırıldı mı acaba dedim ve c deki opera ile ilgili dosyayı sildim kurulum setup dosyasını indirdim ve tekrar kurdum gene internete giremiyorum opera ile .bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yazsın şimdiden teşekkürler .başka tarayıcı kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler.........

bu konuda bilgisi olan yokmu ???

ne hatası veriyor arkadaşım caps veya daha açıklama yaparsan daha fazla yardımcı olabiliriz ..ben de opera kullanıyorum gayet normal

operayı açıyorum sonra google ye tıklıyorum giriş sayfasından ancak açılmıyor yada herhangi birşey yazıyorum açılmıyor sayfa boş kalıyor

o operayı nerden indirdin öle acayip ....şimdi onu kaldır ve opera 11 tükçe yaz gogleye birdaha indir başka setup tan

hata operayla pek alakası yok dns le problemlr olabılıyor 156.154.071.022,156.154.070.022 eger dns adresın varsa sıfırla eger yoksa bunu bı dene !

Geri