Open DNS Hackhell'i bloklamış !

CAZZ50

New member
Reaction score
0
Open DNS Hackhell'i bloklamış !
Maalesef kimlik avı yapan site statüsüne koymuş, ben, open dns kullanıyordum, dns'mi değiştirdim. Google DN^'ye geçtim.
İlgili arkadaşlar konuyukullanıcılara duyururlarsa iyi olur.
Saygılar.

yoo ben open dns kullanıyorum ve şuan HH deyim sende bişiler var :)

gün içinde bana da hh'e opendns iLe uLaşmada sorun yaşayan arkadaşLar bu sorunu diLe getirdiLer..bazı böLgeLerde open dns tarafından fiLtreLenmiş gözüküyorken bazı arkadaşLar rahatLıkLa siteye uLaşabiLiyor..

bende dün geceden buyana giremiyorum open dns çıkıp duruyordu diğer sitelere ulaşıyordum ama hackhell ulaşamamıştım sürekli tazemeler sonunda şimdi ulaştım

Aynı sorun bende de vardı, dns ayarlarını default konuma getirip çerezleri sildikten sonra düzeldi. Sağol Fyonb dai bu arada =))

bugün işyerimde bende yaşadım bu sorunu ancak şuanda evimdeyim ve opendns kulanıp hackhell e erişebiliyorum bu demek oluyo opendns ile alakalı bir durum söz konusu şayet bizi blocklasaydı hiç bir kullanıcı opendns ile giriş yapamazdı saldırgan die tabir ettigi hackhell.com u neye dayanarak bu tarz bi hatta verdigini bilmiyorum ama araştırıyorum sorunla ilgili bir çözüm üretilicektir.

Benedede open dns filitreli olarak gösteriyor. Giremiyorum normal bi şekilde şu an hhtunnel.com dan giriyorum.

bende sorun yok

son 2 gündür zaman zaman bende de oluyor bu olay ama dns'lerime hiç elleşmedim düzeliyor =)

bende open DNS kullanıyorum.
bence problem yok.

Geri