onur_24 bi bakar mısın

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
1-)
Şu an bende N72 var. Pc Suite yardımıyla ''V 5.0706.4.0.1'' versiyonunu yükledim. Eski versiyonu ile yeni versiyonu arasındaki fark nedir? Neden yüksek versiyon kullanmak gerekir?

2-)
N72'nin kamerasını çalıştırdığımda normal görüntü alıyor. Ben N73'te olduğu gibi tam ekran görüntü almasını istiyorum. Bunun bi ayarı war mı yoksa program mı yüklemek gerekir? Eğer program yüklemek gerekiyorsa bana bu programı upload eder misin?

3-)
Elinde FULL SÜRÜM virüs programı warsa upload eder misin?

4-)
Elinde işe yarayacak ve sitemizde olmayan programlardan warsa upload eder misin?

Şimdiden teşekkür ederim.. :D

merak ettm n serisi symbian kaç kullanıo
symbian uiq serisi deil sanırım?

uiq 3.0 var benim telde, çok kral bi sistem ama program yok hiç piyasada...:S:S

« ß@Dß®¥ »BU PC SUİTENİ ESKİ SÜRÜMÜ ÖZELLİKLERİ
Nokia cep telefonlarınızın bilgisayarınız ile iletişimini sağlayan, yedeklemeden senkronizasyona, multimedia oynatıcılardan dosya yöneticisine kadar kullanışlı bir çok araç içeren yazılım

Nokia PC Suite uygulamaları:
Content Copier, telefonla PC arasında kişisel verileri yedeklemenize ve geri yüklemenize olanak tanır. Ayrıca iki Nokia telefonu arasında bilgi kopyalamanızı da sağlar
Nokia PC Sync, cep telefonu ve PC Kişisel Bilgi Yöneticisi (PIM) arasında kişiler, takvim öğeleri, notlar, yapılacak ve e-posta öğelerini senkronize etmenize olanak verir.
Nokia Phone Browser, telefonunuzun klasörlerini Windows Gezgini ile yönetmenize olanak tanır.
Nokia Contacts Editor, telefondaki kişileri PC'nizde görüntüleyip düzenlemenizi sağlar. Nokia Phone Browser'da Kişiler görünümünde de kişiler oluşturabilir, silebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Nokia Text Message Editor, PC'nizden metin mesajları yazmanızı, göndermenizi ve yazdırmanızı sağlar. Metin mesajlarını Nokia Phone Browser'da Mesajlar görünümünde de düzenleyebilirsiniz.
Nokia Application Installer, PC'den telefona Symbian ve JavaTM uygulamalarını (örneğin, mobil oyunlar) yüklemenizi sağlar.
Nokia Multimedia Player, mültimedya mesajlarını, ses ve video dosyalarını çalmanıza/oynatmanıza olanak tanır. Ayrıca, beğendiğiniz multimedya dosyalarından çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Ayrıca video ve ses dosyalarını cep telefonunda kullanmanızı veya MMS mesajlarına eklemenizi sağlayacak biçimde kaydedebilirsiniz .
Image Store, resimleri ve videoları telefondan PC'ye depolamanıza olanak tanır. Depolamadan sonra resimleri ve videoları görüntülemek için başlatabilirsiniz.
Nokia Music Manager, CD'lerden parça almaya, dijital müzik dosyalarını PC'de oluşturup düzenlemenize ve cep telefonuna aktarmanıza olanak tanır Müzik parçalarını telefonunuzda çalınabilecek biçime de dönüştürebilirsiniz.
One Touch Access, paket verisini kullanarak (telefona ve şebeke yeteneklerine bağlı olarak GPRS veya 3G şebekelerinde) PC'nizi Internet'e bağlamanıza olanak sağlar
• Ekran Görüntüleri / Resimler
31_141.gif

31_146.gif

31_144.gif

31_145.gif

31_147.gif

31_142.gif

31_140.gif

31_143.gif

31_139.gif

DOWNLOAD:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=nokia-pc-suite-turkce&lid=2556
:durdurun :durdurun :durdurun
BUDA SON SÜRÜMÜ
PC Suite ile telefon bilgisini uyumlu bir PC ile senkronize edebilir, yazılım yükleyebilir, telefon ayarlarını konfigüre edebilir ve telefon dosyalarının yedeklerini alabilirsiniz.PC Suite 6.8 sayesinde, uyumlu PC'niz ve telefonunuz arasında bilgi paylaşabilir, telefona yazılım yükleyebilir, telefon ayarlarını konfigüre edebilir ve telefon dosyalarının yedeklerini alabilirsiniz. Ayrıca, takviminizi, kişileri ve görevleri Microsoft ve Lotus uygulamaları ile senkronize edebilir, PC'nize ve telefonunuza resim kopyalayabilir ve taşıyabilir ve başka bir Nokia cep telefonundan veya bir Palm cihazından kişi ve takvim bilgisi kopyalayabilirsiniz.

Yeni Eklenen Özellikler
*Farklı kullanabilirlik
*Nokia PC Suite uygulamaları için yeni grafiksel çizgiler
*Müziklerinizi telefonunuza yükseltilmiş Nokia Music Manager ile aktarın
*Güncelleme 3 Ağustos 2006

Sistem Gereksinimleri
*Mevcut hard disk alanı: 200 MB (dosya boyutu yaklaşık 25 MB)
*İşletim sistemi: Windows 2000 (service pack 4) veya Windows XP (Professional ya da Home Edition) (service pack 1 ya da service pack 2)
*Bağlantı yöntemleri: USB kablosu, kızılötesi, ya da Bluetooth
*Desteklenen Bluetooth yazılımı (Bluetooth stack'leri):
*Microsoft Windows XP Bluetooth
*WIDCOMM BTW 1.4
*WIDCOMM BTW 3.0
*Toshiba Bluetooth 4x
Windows XP/2000 için IVT BlueSoleil Bluetooth stack, sürücü sürümü 1.6.1.4
DOWNLOAD:http://www.sensizliksokagi.org/index.php?showtopic=28240

N72 LERDE TAM EKRAN RESİM ÇEKEBİLİYOMU BİLMİYORUM AMA ONUN PROGRAMI VAR.AMA ARAMAYA ZAMAN BULAMADIM
ELİMDE BU VİRÜS PROGRAMI f-secure programını VARDI BUNU KULLAN ÇOK İYİ
DOWNLOAD:http://mobile.f-secure.com/nokia/n70/

Geri