Onur Köybaşı

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
:

17.04.1986 iskenderun doğumludur.çeşitli dergilerde yazıları vardır.ilk kitabı ŞİZOFREN HECELER dir.eskişehir anadolu üniversitesi işletme mezunu OLUP popüleriteye ve popüler kültüre antipatisi olan köybaşı mutlu olma limitini sokak çocuklarına,orospulara ve bütün eşcinsellere verdiğini bağıra bağıra yazmaktadır...

Ben evsiz sokaksız da yaşayabilirim. İhanet sırtımda kamburlaşıp yürümeme engel olsa da koşabilirim bana uzatacağın her elin ardındaki vedalara… Sensizliğe giden her yolculukta bir yer ayrılmış bana zaten… Her delinin günlüğünde adım geçiyor. Tehlikeli işler yapıyorum biliyorum. Kullanılan şırıngaları alıp kendimi uyutmak seni unutmak için yabancı bedenler enjekte ediyorum ruhuma. Ve ardından sütlü şiirler içiyorum. Saatimi vurdular tanımadığım bir evde. Çalmıyor artık… Organlarım çalıyor onun yerine(????????) zaman öyle hatırlatıyor kendini…beni yalayan diller değişik meyve kokuları bırakıyor üstüme böğürtlen, erik,elma, kayısı,çilek…bense yabani otlar bırakıyorum terk ettiğim yataklara…senden çaldığım dudaklarla söz veriyorum herkese. söz bu son(!) söz sadece seninim(!?) söz saat
Yedide ordayım……………………………………………………………………………nasıl olsa sahibi sensin suçlu dudaklarının.
Çok yakışıyorum yumruklanmış aynalara. Resimlerimi çitliyorum. Gülüşlerim atlayıp gelmesin diye arkamdan. Bütün literatürlerden siliyorum sevdiğim harfleri. Böylece daha çok başarabilirim suskun kalmayı.gişesi az bir filmde başrol oynuyorum.yastığımda çıplak sevda motifleri…ve bardak altı sevişmeler...e-mail adresim yok bana mektup yolla!!!!

şizofren heceler kitabının dili depresif olduğu kadar kapalı bir dil. Bu özellikle gençlerin ilgisini çeken bir dil mi?

sanırım evet.kapalı bir kapı ve önlerine yüzlerce anahtar bıraktım kendi seçtikleri düş kilidiyle açmalarına fırsat yaratmak için...sebebi ise hayata toz pembe bakanlara antiparantezler açıyorum sayfalarımda...

senin edebiyat gündeminde bir yerin var mı? Etkinliklere katılıyor musun? Yoksa kapalı bir yazar mısın?

kendime göre bir yer yok.etkinliklere katılmıyorum ama aklıma çok yatan bir etkinlik olursa neden olmasın.

evet kapalı bir yazarım çünkü popüleriteye acaip bir antipatim var ben sevemedim renkli ışıkları bana uzatacakları janjanlı torbaların içindeki boku uzaktan hissedebiliyorum belki ondan.

Okuyucuyla aranda bir iletişim oluştu mu? İnsanlarla konuşuyor musun? Bu durum yazma şeklini değiştirir mi?

muhakkak.kitapla ilgili yoğun bir mesaj trafiğindeyim.kayda değer bütün soruları cevaplamaya çalışıyorum.ama öyle çok konuşan ve uzun sohbetleri seven bir adam değilim.susmaya daha çok zaman ayıranlardanım.benim için sözün duası yok!

Geri