Online Oyunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unhappy_Tramp

Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм
Reaction score
0
Evet beyler efsane geçte olsa geldi... :)
Online Oyunlar bölümüne adayım....
Karar Yönetimin ve Üyelerin....
Ben Site için Online Oyunar bölümüne layık olcamı inanıyorum :) :)
Sizde Bana Güvenn...

sen zaten aday değilmiydin?

Biraz daha paylaşım yaptıktan sonra tekar dene dendi ... o locked olmstu :) hatırlarsan onada ilk cvp senden gelmişti :)

böyle bir davrnışta blunduun için -1

Teşekkür Sayısı: 75

--------------------------------------------------------------------------------
28 mesajına 40 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Gün 20 Saat 47 Dakika 51 Saniye

bence daha cok yeni olduğunu düşünüyorum biraz daha calışıp kendini ispatladıktan sonra adaylığını koysan daha iyi olurdu
hakkında hayırlısı olsun diyorum...

oykun saol dostum....senden daha ii mod olur ama :) onursal üyesn :)

şii tartışam yok özelden ne yaparsanız yapın ayrıca sana o başlığı kapayan ne dedi

zamanı ggelince pm at açalım demedimi daha ne böle yaparak dahada zorlaşıyo..;)

--11

Biraz Daha Pişmen Lazım -1..!

bendende -9876543211234567890 :D yetersızsın teşekkkürsayın olsun her seyınle :)

ya anlamıorum...tamm her şey online süresile teşekkür sayısılamı bitior....Online oyunlara bakın... en gerekli bilgileri kim verior... bunu söleyn ondan sonra...yok paylaşımlarda flen bulun diin...ben sizin gibi her msj a cvp yazmıorum tammı...paylaşımsa sadece görev alcagın yerde yapacan paylaşımı..bende öle yapıorum..o yüzden biraz daha fazla paylaşımlrda bulun demeyn...........

sanki biraz eski bi mesaj gibi geldi bana

yoksa bnenmi yalnış gördüm

şu an arkadaş a.mod değil mi zaten...mod mu olmak istiyormuş...bu konu sanki eski bir konu gibi geldi...hellboy726 katılıyorum arkadaşıma

bu konuyu uzatmaya gerek yok belli ki üste çıkmış bir konu yönetici arkadaşlar gerekeni yaparlar şimdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri