Online Oyunlar

BaKKaL_GaZi

Romantik MiKRoP
Reaction score
0
Cehennemin Dibinde Yanarken Kaybettiklerine Yanıyo
Online Oyunlar bölümüne a.mod olmak ıstıyorum.Bolum ıcınde coook fazla konum yok ama her turlu Onlıne oyun hakkında bılgım var. O bolumde de sımdı 1 mod var.Yardımcı olmak ve ıhtıyacları karsılamak ıcın adaylıgımı koyuyorum.Her turlu yoruma acıgım sırf ayıp olmasın dıye solememezlık etmeyın pls

karnes modluk
sewdiğin bir bolumu
daha iyi kılabılecegine inandığın zaman aydaylığını
koyduğun seydır dımı
bılgı eytim hos goru olugunluk
we cesaret ıster bana gore.
bu tummodlarda warmı ewet war
sımdı bılgım war dıosun burda kanıtlaman lazım
açtığın konularla
cesaretlısın aday olmussun
olgunmusun
amsımdılık-:(
ılerde işallah

konu sayın yetersiz
+ bu sene senin sınavın var yanlış hatırlamıosam
yaz geçsin sakin kafayla düşün bence ;)

Dostum Şimdilik -1

0717e13be9.jpg

BaKKaL_GaZi bu profil gerçekten çok yetersiz o yüzden şimdilik -1

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
ole dıyosunuz ıı guzel hos..nese bosver sımdı solemıyım madem

dedım zaten konum az dıye.Ben Ole bos bos konu acan bırı deilim.Bılgılerımle yardımcı olmak ıstıyorum.Nese saolun yorumlarınız ıcın:bu ılk ve son basvurum olucak zaten

ilk yorumdan baslıgcam dostum amcımız menı kızdırmak kırmak deıl. modluk olgunluk ıster sabır ıster.

2.yorumna da deım mod olmadan da yardımcı ola bılırsın
bana zamanında bunu demislerdı ıçımde saydırmısdım tabı
ama smdı onu yapıorum tam yetısınce mod olmak isticem yine
sana kendımden ornet werdım.
kardesım çalıs orda kendını kanıtla ben
genç yonetıme atıklere herzaman açığım untma!
once kendın ınanmalısın.

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
dedım zaten konum az dıye.Ben Ole bos bos konu acan bırı deilim.Bılgılerımle yardımcı olmak ıstıyorum.Nese saolun yorumlarınız ıcın:bu ılk ve son basvurum olucak zaten

modluk için başvuruda bulunacak üyeler için

Dark_Angel' Alıntı:
1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

Bence Bu - Ler Seni Yanıltmasın Biraz Sabret Bak Bana Bende Sabrediyorum. Zamanı Gelince Bende Aday oLucam. Nereye Diye Soruyorsan Kullanıcı Başlığımdan Belli oLuyordur.. Ama Sabret Biraz.Yardımcı oL Arkadaşlara. Onların Taktirini Kazanmışsın. Flecth Çok Yoruluyor Orada Gerçekten Ona Bir Yardımcı Gerekli . Ama Bu Seviyede Yani Paylaşım ve Durum Vaziyetiyle Ulaşacak Birisi Burada Mevcut Değil..

Bolum ıcınde benı tanıyan bılır.Zaten Online oyunlarında da sureklı bır yenılık yok.Genellıkle ko ııcnde donuyo o bolum.Yanı o bolume yenı bır konu(Hıc verılmemıs) bulmak cok zor.Ha sımdı dıceksınız kı o zoru sen yap.yapaım soun deil

Geri