Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Online oyunlar bolumu(knight online) mod basvurusu...
online süreni-paylaşımlarını-teşekkür sayını daha fazla arttırmalı ve bilgini göstermeli ve paylaşmalısın...daha sonra bu başvurunu yaparak yönetimin değerlendirmesine sunarsın kardeşim
ya tatil donusu online suresi az olcek tabi yeni geldik tatilden neyse ben zaten istek geldikce yardım ediyom baslıga bakın yani neyse benimki oylesine bi istekdi hadin eyw...
lvl le kendimi kanıtlasaydım merak etme xigenondaki ilk 70 bendim ben oyun hakkında bilgi vermek yardımcı olmak icin istedim bu gorevi lvlimi soyleyip kibir yapmak icin deil... oyunda yapılcak herseyi yaptım merak etme ne istedimse oldum ama lvl kasamadım cunku cok charım banlandı ve bircok yeni karakter actım... neyse amac lvl deil tabikide bircok arkadas edindim ben o oyunda o yuzden cok seviyorum... kendini kanıtlamıs biriysen gel sen ol o zaman mod millet soru sorunca da dersin lvlim 70 ben soyleyemem!!!!
yahu böyle yapma kardeş sen beni anlamadın ben lvl önemli olan deil sen knight online bölümünde sadece geyik için post atmışsın (insan bir iki tiyo werir) lvl açısından kanıtlamamış demedim yani anlıycaan
KO, Wow, uo, Lineage, rose online... vs gibi oyunların nerdeyse hepsini oynadım hiçbirinin sonu yok onun için bana sıkıcı geliyor
İlk olarak sunu söylemeliyim ki ; bence bir mod adayı nasıl olmalı derse ; İlk olarak paylasım, geyikten uzak acık bir dille sorunlara ve isteklere cvp verebilmeli, ne cok hosgörülü nede cok katı, oyun problemleri hakkında bilgisi, tüm oyunlar hakkında bilgisi, oyun türleri, oyunların stratejileri, kurguları, püf noktaları, oyun takibi, bunun gibi bir cok özellik olmalı. Oyun bölümü modu aslında en yorucu modluktur. Fazla bilgi gerekmekte.
Umarım iyi mod adayısındır. Ben pek aktif olamadıgım için izleme şansım olmadı. Mod olursan şimdiden basarılar arkadasım. Hayırlısı ne ise o olsun. Kolay gelsin
Saol dostum... Merak etme Yeterince Bilgim var knight online icin hem sadece us ko da deil tum serverlar hakkında bilgi sahibiyim yardım etmeyi severim msnden kac kisiye yardım ettim hem ******dan hem burdan halada ediyorum cunku bu oyun benim hayatım oldu...
Ne zaman Knight Online , O zaman Hayat Offline