Onlara inat oynayacağım

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
“Bunların azıcık milli duygusu var mı? Eşime küfredenler ben aklandıktan sonra şerefleriyle gezebilecekler mi? Allah güç verdikçe bu formayı giyeceğim.”
BELÇİKA maçı öncesinde takım otobüsündeyken küfürle taciz edilen, günlerdir hakkında iddialar ortaya atılan Emre Belözoğlu karşılaşma sonrasında bir konuştu pir konuştu. Ay-yıldızlıların kaptanı şunları söyledi.

MİLLİ Takım’a farklı duygularla geliyoruz. 1 haftadır bu spekülasyonları görüyoruz. Televizyona çıkanlar, savcılığa gidenler.. 4 hafta önceki bir olayı milli maça 1 hafta kala gündeme getirenlere helal olsun. Azıcık milli duyguları var mı? Gönlüm rahat ancak takımın ve benim konsantrasyonumu bozdular.

ONLAR ANLAMAZ

MAÇTAN önce Trabzonlu taraftar bana, eşime ve şerefime küfretti. Bu dava sonuçlandığında küfredenler; eşleriyle sokaklarda nasıl dolaşacak? Ben şerefli bir şekilde gezemeyecek miyim? Ülkede vicdan sahibi yok mu? 1 hafta sonra benim yapmadığım ortaya çıkacak, her şey aklanacak. Ben mi daha çok Türküm onlar mı? Kimi federasyonu sevmediği için, kimi istediği yerden aday gösterilemediği için kimi partilere yaranmak için yapıyor.

KAĞAN da açıkladı.. Bir kere telefonda konuşmuşluğum var mı? 2 ay önce Akmerkez’de gördüm 3 dakika oturup konuştum, babası şahit. Eşime şerefime küfür yiyerek çıktım bu maça.

BU insanları görünce daha da hırslanıyorum. Kararlarımı bir kez daha gözden geçireceğim. Ben de bir hata yaptım diyorum ve bu insanlara inat sonuna kadar gideceğim bu forma için; bu ülkeye hizmet edeceğim. Allah bana güç verdikçe oynayacağım.

HERKES çıksın konuşsun. Bu iş nasılsa savcılıkta bitecek. Yaşadıklarımı oturdukları koltuklardan, şeref tribünlerinden konuşanların anlayacağı birşey değil. Trabzon şampiyon olsaydı hak etmişti. Bizi geçen sene şampiyonluktan ettiler bu kadar konuşulmadı. Biz olunca mı birlik oluyorlar.”

‘Dayanamıyorum ARTIK HOCAM’

F.BAHÇE’Yİ şampiyon yapan Aykut Kocaman, dün Brüksel’deydi. Kocaman maç sonunda tüm F.Bahçeli oyuncularla biraraya gelirken, Emre hocasına sarılıp içini dökerken gözyaşlarını zor tuttu.

“Hocam dayanamıyorum artık. Herkes saldırıyor” diyen Emre’yi Kocaman “Geçecek. Bizim de başımızdan geçti” diyerek teselli etti

‘Emre’nin hep arkasındayız’

Arda: “Emre ağabeyin canı sağolsun. Maç öncesi 1 metreden

küfür yiyor. Ona saygı duyuyoruz ve ne yapıyorsa arkasındayız.”

MAÇIN 84. dakikasında sakatlanıp oyundan çıkan Arda Turan, maç sonunda yaptığı açıklamayla Emre Belözoğlu’na destek çıktı:

“EMRE ağabeyin canı sağolsun. Ona hep saygı duyuyoruz. Milli maça çıkarken 1 metreden küfür yiyor. Biz o ne yapıyorsa arkasındayız.

BEN sadece takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Golden önceki pozisyonda Belçikalı arkadaş biraz sert gitti dışarıya. Bu sene hakemlerden dolayı penaltıya da alışkınım. Ama eminim penaltı olmadığına.

EVDE sakat halde milli maçları izlerken ‘2014’e gideriz’ yorumları yapıldığında ‘Neden 2012 değil’ diye koltukları yumrukladım. Bir sürü maç var daha. İçerde 3 maç oynayacağız. Kazakistan ve Azerbaycan maçları önemli. Ben inanmak istiyorum, sonuna kadar da savaşacağız. Biz bir önceki şampiyonanın 3. ekibiyiz. İnanıyorum ki Almanya’yı istanbul’da yeneriz.”

ÖTE yandan Arda transferiyle ilgili soruya ise cevap vermedi.

‘Reklam şirketi dava açacak!’

ARDA dün Burak’a yaptığı asistten önce Belçikalı Chadli’yi dünyaya rezil etti. Son çizgide öyle bir feyk attı ki Arda, 21 yaşındaki oyuncu kayarak yerdeki reklam pankartını kaldırdı. Genç oyuncu maç sonunda ise soyunma odası koridorunda yaptığı espriyle kırdı geçirdi:

“Soyunma odasına reklam şirketinin sahibi ve savcı geldi. Büyük sıkıntı var. Bana dava açacaklarmış. Bu çalımla anılmak istemiyorlarmış."

Kaynak

Geri