Onlar ikiz... Biz tekiz!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Günlerdir sesim soluğum çıkmıyor, anlamışsınızdır herhalde, bende modaya uyup domuz gribi oldum.

Manchester zaferiyle birlikte yükselen ateşim, domuz gribinin tipik belirtilerini göstererek, dalga dalga vücuduma yayıldı. Arife, bayram dinlemeden beni yatağa mahkûm etti.

Doktorum da beni tecrit etti…

Neyse, atlattım şükür…

Bu süre içinde, hayatımdaki en güzel şey Beşiktaş’ın aldığı sonuçlardı.

Peki, yattığım yerden bütün sonuçları bilmeme ne diyeceksiniz?

Herhalde havale geçiriyordum(!)

Manchester maçı dâhil (rakiplerimizin sonuçları da içinde) bu hafta oynanan bütün sonuçları bildim.

Şunu söylemem lazım, İnönü’de Fenerbahçe maçını seyrederken Beşiktaş bundan sonra çok zor gol yer demiştim hala o iddiamı sürdürüyorum, penaltı olmazsa bizim gol yememiz çok zor.

Beşiktaş artık tam bir takım inancıyla sahada mücadele ediyor, bu çok önemli şampiyonluğa giden yolda belki de en önemli şey, herkesin aynı inançla oynaması…

Gelelim hala Beşiktaş’ın başarısını küçümseyenlere…

Sezon başından beri sadece Fenerbahçe ve Galatasaray’ı favori gösterenlere…

İki büyükler diye konuşan kargalara…

Bir dala konup, konuşmaya başlayanlara…

Onların başarısını ve başarısızlıklarını, iniş ve çıkışlarını ikiz kardeşlere benzetenlere,

Onlar; birkaç hafta önce Mustafa Denizlinin kafasını isteyip,

İki büyükleri öne çıkarıp, kesin Şampiyon diye ilan etmişlerdi ya!

Hani onlara göre, lig sekiz haftada bitiyordu ya…

Daum dünyanın, Rijkaard uzayın, en büyük teknik direktörüydü ya…

İkisi birden, paketlenip nasıl şampiyon yapılacaktı, ona formül aranıyordu yaa…

Amaaaa…

Unuttukları bir şey vardı…

Daha çok erken olduğunu unutmuşlardı!

Daha ligin ortasına bile gelmemiştik hâlbuki…

Daha henüz yarıyıl bile değildi…

Dereyi görmeden, paçalar sıvanmıştı…

Bu ne telaş, bu ne acele…

Acele eden,

Ecele gider…

Unutmuşlardı…

Daha bu köprünün altından çok sular akardı…

Daha bu lig de Kartal fırtınası esecekti…

Unutmuşlardı…

Kartallar yüksekten uçardı!

Hay Allah!

Unutmuşlardı!

Sonra…

Bindikleri,

O dala

Kartal kondu,

Kargalar uçtu…

Kendi kendilerine,

İkiz’i yakıştırdılar…

Bizce de uygun,

Siz ne dersiniz?

Zaten ortak renkleri var…

Onlar ikiz…

Biz zaten dünyada…

Tekiz.

ITIR ESEN / HABER1903

Itır Esen Sen Bitanesın Be Bitane.. Gözüm KapaLı İmzamı Atarım Bu YazdıkLarına..

ikiz derken bjk- ğsaray kardeşliğini kastetmesi gerek..nedenini biliyorsunuz.. açıklama yapmaya gerek yok...değilmi ıtır bacı?

ikiz derken bjk- ğsaray kardeşliğini kastetmesi gerek..nedenini biliyorsunuz.. açıklama yapmaya gerek yok...değilmi ıtır bacı?

bi hazımsızlık sezdim sende feneVli arkadaşım hayırdır????az biraz mantığını kullansan hadi, onuda gectim etrafındaki bir Beşiktaşlıya sorsan bizim kardeşimiz olmadıgını hele GeSe gibi bi kardeşimizin olmadıgını öğrenebilirsin...şunu da demeden geçemeyeceğim niye hep feneVliler bizim bölüme geliyo ki yaaa

bi hazımsızlık sezdim sende feneVli arkadaşım hayırdır????az biraz mantığını kullansan hadi, onuda gectim etrafındaki bir Beşiktaşlıya sorsan bizim kardeşimiz olmadıgını hele GeSe gibi bi kardeşimizin olmadıgını öğrenebilirsin...şunu da demeden geçemeyeceğim niye hep feneVliler bizim bölüme geliyo ki yaaa

mantığımı kullanıp cevap yazmıştım zaten..uyarına teşekkür..ancak şu son 10 yıl içindeki bütün spor branşlarındaki 8jk-ğ.saray maçlarını mantığınla!bir incelesen sende ikizlerin kim olduğunu görürsün..çünkü kime puan lazımsa daima o kazanmış da....ayrıca burası forum..siz nasıl feneVbahçelilere misafir!oluyorsanız bizimde size olmamızda bir sakınca yoktur sanırımm..ve bidaha ayrıca ğ.saraylılara tek satırın yok galiba..bu lafın dahi ikizlerin kim olduğunu belirtir..

ıtır Esen in güzel ve anlamlı yazılarından biri daha.
teşekkürler

Geri